0 oy
785 göst.
Diğer kategorisinde (2,362 puan) tarafından
Söyle yaparsan kaçar böyle yaparsan kaçar eeee gitsin ebesineinnnnnnnnn

Biz kadınlar niye mall malll duruyoruz durduğumuz yerde kacanada cehennemin dibine kadar yolu var 

14 Cevaplar

+1 oy
(4,893 puan) tarafından

Olduğunuz gibi davranın :)

(2,362 puan) tarafından
Ben öyleyim kimse değiştiremez beni çünkü elimde değil sonucta
-Reklam-
+1 oy
(3,125 puan) tarafından
Erkeklerin totosunu siz kaldiriyonuz yok Penti reklamında karının göğsü yok Survivor da kadınlar açık ay kocamı çok kıskandım ay güreşe gittik adamlara bakamadım gitme o zaman bence sen ve senin gibiler yüzünden erkekler kendilerini tüm kadınlar onlara aşıkmis gibi hissediyor o yüzden sana hiç bı zaman katilamiycam .s.s
(2,362 puan) tarafından
Ha bbarada benim güreşe gidoecegimizden haberim yoktu hadi çarşıya gidelim  dedi bnd hazırlandım çıktık.
(2,362 puan) tarafından
Üzülme canım sıkma canını bende sen ve senin gibi zihniyetler gibi olursam asıl ozaman kendimde sıkıntı ararım.
(3,125 puan) tarafından
Hihi anlıyorum
tarafından
O kadar katiliyorum ki.  Adama dunya onun cevresinde donuyor ve senin de ondan baska hayatin yok muamelesi yaparsan o da kendini dunyanin sekizinci harikasi sanir.
tarafından
Büşra ve darkside o kadar katılıyorum ki size.
0 oy
tarafından
eslerinizi dunyanin son erkegiymis gibi gorup onuda o duyguya sokmayin yeter :)
(2,362 puan) tarafından
Vala Bn eşimin teninden başka erkek te ine bakmıyorum sen düşün söyle anlatayım yani ilk defa güreş izlemeye gitik Bn eşime karşı kendimi kötü hiseetim izelemdim
 Am ao verdiğim. Değeri bilmezse Allah bilir o sorsun
0 oy
(861 puan) tarafından
Kız madem öyle gitsin felan diyorsunuz niye heran biri çalacakmış gibi kendinizi yiyip bitiriyorsunuz vallahi size zarar tamam seven kıskanır elbet bende kıskanırım ama iş yerinde kız var diye çıksın felan bunlar çok saçma ve abartı şeyler yahu 
(2,362 puan) tarafından
Tabiki be im de eşimin iş yerinde ebay alar var numaraları var eşimi biliyorsam sorun değil olması bizde çalışsak erkkeelr ölucak
(861 puan) tarafından
Aynen canım o arkadaş çok abartmisti o yüzden çok tepki aldi
(3,308 puan) tarafından
Ayyy bal oğlum hala çıkmadimmi aklından bana laf atiyon
(2,362 puan) tarafından
Evet ama demmeki esinden kaynanamla an bir sorun vardı eğer erkekler akili olsa terbiyeli olsa nerede ne yapması gerektiğini bilse biz kadinalr belki kiskanmicaz çünkü kıskançlık artık sinir artık ilgisizlik üst üste gelince bu durum ortaya cikiyor
(861 puan) tarafından
Sana birşey demedim gulistan kimse hakaret edemez kimsenin haddine değil savunmam asla sende yanlış olduğunu anlamışsın daha başka birşey demek düşmez banaki demedimde zaten bakmadım bile sonradan hakaret edenleri görmedim bile kız isim gücüm derdim yokta senimi kafama takacam ben :)
0 oy
(5,323 puan) tarafından
Rabbim herkesin yuvasına huzur mutluluk akil versin inşaAllah 
(2,362 puan) tarafından
Aminn aminnn
0 oy
(8,365 puan) tarafından
Bi de erkegi evde yalnız bırakma yoksa aldatircilar var he anamizi babamizi da görmeyek. Yapacak olan evde uyutup yine yapar 
(2,362 puan) tarafından
Hsjsjdjsje ayyy ayyy hiç sorma onları zatenn kendileri karı görse üstüne atlı ak zombi yerine sokuyorlar sonra biz kıskanıncaa böyle yaparsan kaçar
(8,365 puan) tarafından
Her evliliğin yapısı farklıdır o yüzden burada yazilanlara hiç kulak asmiyorum
0 oy
(28,643 puan) tarafından
Erkeğe değer verirkende ölçülü olmak lazım önce kendinize değer verirseniz buda onun yerini bilmesine ayarlamasına yeter 
0 oy
tarafından
Giden gitmiştir gittiği an bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir.
(2,362 puan) tarafından
Jsjsjsjjsns aynenn öyle aslında  iki üzülüruz ama biz kadinalr aslında adaha güçlüyüz hersey kas degil
tarafından
Aynn oyle
0 oy
(3,308 puan) tarafından
Çok haklısın canım
0 oy
tarafından
Başkaları için kendimden vazgeçemem başka kişilik sabihi olmak zor
0 oy
(24,244 puan) tarafından
Haklısın. Kaçacak olan durmasın zaten. Konu ne bilmiyorum ama bu kisima katiliyorum
(2,362 puan) tarafından
Ya konu bnele alakalı değil am a her kıskanan kaidn postuna böyle yaparsan kaçar söyle yaparsan kaçar diyorlar kendileri adamı ne yatağına sokuyorlar sonra yok kıskanma kacar
0 oy
(875 puan) tarafından
Yapan erkek her türlü yapar ister yanında ol ister olma onun içinde karaktersizlik varsa illa yapar 
(2,362 puan) tarafından
Kesinlikle seninle alakası yok oluyor mesele eşi oluyor yada başlanıyor adam evleniyor yıllarca e hani bu adamlar çukuruna düşkün oluyordu demmeki her erkek adam olmuyor dayanan nasıl yapiyor
(875 puan) tarafından
Aynen öyle karakter meselesi sıksan da bir şey değişmez salsan da değişmez
0 oy
(915 puan) tarafından

Elinizi de kumu ne kadar sıkarsanız o kadar çabuk tükenir...ama elini gevşek bırak kendin atmadığın sürece durur orda...

Ben hiçbir zaman eşime deli gibi aşığım mesajını vermedim vermem de erkek zaten g*t tür bide ben gtünü kaldırsam daha da kimse indiremez...her şeyin fazlası zarar gidene yol kalana çay :'(

0 oy
tarafından
Bir iki hareketimle kacacaksa beni hiç sevmemiştim, ben yolu gösteririm diyorum valla. Tamam anlayışlı olmamız lazım ama hayatda sadece eşler üzerine kurulu değil yani 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 599 göst.
7 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde 3prensannesi (1,530 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 364 göst.
9 Mart 2024 Diğer kategorisinde Mevah (1,991 puan) tarafından soruldu
+5 oy
47 cevap 2,515 göst.
14 Aralık 2023 Diğer kategorisinde halalpdgn (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 393 göst.
17 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Buket masal (2,693 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,835 soru

24,392,238 cevap

349,392 kullanıcı

...