Merhaba kızlar ben Hacer ablanız yasım 47, 3 çocuk annesiyim. Farkettim ki herkes dertli burda . Ben ne çileler çektim hepsi unutuldu gitti geriye hastaliklarim kaldı size tavsiyem kendinizi yipratmayın.
Hoşgeldin abla sefalar getirdin hayat işte herkese bi zorlugu var nasılsın iyisin inşallah bize biraz tüyo ver çocuk bakma konusunda bu arada 25 yaşındayım 5 aylık erkek bebegim var orduluyum 14 aylık evliyim :)
Hoşgeldin ablacım ben ozge 24 yaşındayım 24+5 haftalik hamileyim ilk bebeğim :)
Hosgeldin Hacer abla.
Maşallah hacer abla en buyukleri bendim saniyordum;))hoş geldin bu arada
Merhaba Hoşgeldin iniz :)
Hosgeldin ablacm. Ne guzel dedin valla cok doğru. Burda dertten yananlar ilerde ayni böyle dusunecek. Hayat cok kisa imtihan dünyası oyuzden sabirla ömrümüzu geciriyoruz. Dunya müminin cehennemidir. Kurban oldugum Rabbim ahiretinde guldursun insAllah. Rabbim sanada sifa versin.
Masallah abla bende 23 yasındym 47 günlük anneyim :)
hosgeldin hacer abla ben 22 yaşındayım iki prenses annesiyim 7.5 yıllık evliyimmm♡♡
Hoşgeldin abla. Ben Antalya Gazipaşa dan Melike 33 yaşındayım 5 aylık evliyim. 13+5 haftalık hamileyim.
Benim anacığım da 54 yaşında hiç bişeyi hiçbir şeyi Umursamaz, üzülmez, kafaya takmaz gibi görünürdü. Çok insanın namertlik ile karşılaştık çok sıkıntı çektik Maddi manevi... Hep o bize destek oldu moral verdi. Hep güçlü durdu.
Eylül den buyana tıp fakültesine gidip geliyor Akciğeri de baloncuklar varmış. Keşke içine atacağına bağırsa çağırsa da böyle hasta olmasaydı.
Şimdi de ben ona destek olmaya çalışıyorum Eskisi gibi güçlü dur kendine iyi bak. bebeğimi beraber büyütelim diyorum
Ayy bnm.annemn adida hacer yasi 42 3 kardesz bzde vala annem yazdi sandm :D
Hosgeldin hacer abla
Hos geldin abla bende 19 yasındayım haklısın canm. İnsana en son hastalık kalıyo
Hoş geldin aramıza abla :)
Hosgeldin ablacim hayat iste kimseye dort dortluk davranmiyo onemli olan insanin kendi kendini.motive edebilmesi yazdigina katiliorum ne yasarsak yasayalim.kendimizi yiptratmamayi basarabilirsek ne mutlu bize :)
Ilk okul çocukların bağırdığı gibi... Hooooş geeeeldin Hacer Ablaaa ❤ :)
Hoşgeldin abla :)
Hosgeldin abla zaman gecti mi emin ol ayrilamassin burdan
Hosgeldin ablacim aramiza
1,488,516 soru
24,331,603 cevap
345,683 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın