0 oy
492 göst.
Diğer kategorisinde (2,362 puan) tarafından
Ya çocuk kucu bu sat muş hala kosusturuyor Bn annem gile geldim üçüncü gece hep geç saate kadar evde koşturm aaglam akizda durmuyor herhalde ama kadında çok yıpranmış belki ya vuruoy ya bağırıyor napicam bilmiyorum ikisinde çok uzuldum

5 Cevaplar

+3 oy
tarafından

Kuzum saat başı açtığın postlar evet çok ilgi çekici yorum yapmak muhabbet etmek istiyorum. Ama bari anlaşılır şekilde yazsan. Yazdım ama nasıl yazdım , bir bakayım desen. Yoksa aslında merak edilir şeyler yazıyorsun ama okumak tam bir işkence oluyor. 

(2,362 puan) tarafından
Sağol tavsiyen için ama Bn Vala n eilgi için nede başka bısey için çocuğu yatırmaya çalışıyorum birde annem gile geldim uyku tutmuyor oyuzden sizinle konuşmak istiyorum   ama hızlı yazıyorum fark etmiyorum bsjs dikkat edicem
tarafından
Yani bizlerde hepimiz buraya sohbet için giriyoruz. Çoğu zaman denk geliyorum sana açtığın postlara ama yarıda bırakıp çıkıyorum. Bu arada bende edebiyat öğretmeni değilim lütfen beni yanlış anlama amacım kırmakta değil ama hani burada sohbet muhabbet ederken biraz daha anlaşılır olsak hem karşılıklı sohbet eder hemde güzel vakit geçirmiş oluruz :) konuşma ile yazma farklı olduğu için anlaşmak biraz daha zor oluyor :)
(2,362 puan) tarafından
Haklısın birde ben normal şartlarda da çok hızlı konuşan biriyim fark ettiğimde düzeltmeye calisiyorum ( şuan olduğu gibi ) ama inan elimde olmuyor ister istemez hızlı konuşunca veya yazınca diksiyonumda bozuluyor tabi
 Bende aslında üşenmesem düzeltmek ve nokta virgüle dikkat etmek istiyorum aslında nsjs
tarafından
Olsun bu bile yeterli kuzum :) bu arada üst katta ki çocuğun neyi var . Rahatsız değildir inşallah anneside vurmuyordur umarım :(
(2,362 puan) tarafından
Maalesef çocuk 4 yaşında ya var ya yok durmuyor haliyle kadıncağız da bağırıp duruyor yeter yeter diye oldurucem seni diyor arada birde vuruyor, ben annem gile geldim üç gündür buradayım benim iki kızim uyudu çoktan ama onun kızı sabahlara kadar uyumuyor sürekli Bi ağlama sesi yada kadının bağırma sesi çok üzüldüm napicagimi şaşırdım kaldım yarın evde olursa kadın muhakkak bakmaya gidicem durumu Bi gozetlicem
-Reklam-
+1 oy
(1,369 puan) tarafından
Napsin çocuk o anneside zil takıp oynamıyodur bu saatte hala çocuğu uyutamamis biraz anlayışlı olun sizinkide uyumamaya başlarsa anlarsınız o zaman nasıl zor olduğunu çocuk.laftan anlamıyor.alt kattaki koca koca insanlar hiç anlamıyor koca desen ise gidiyorum diye ses yapmayın diyo e napsin bu kadın yazık değil mi
(2,362 puan) tarafından
Merak etmeyin bizde anneyiz iki çocuğum var nasıl Bi durum olduğunun farkındayım ama seslerine uyandığımız oluyor kadının çığlıkları çocuğun ağlamaları ama bende yadirgamak için değil gerçekten çok üzüldüm her ikisinede elimden ne gelir acaba diye düşünüyorum çünkü kadın sadece kızmıyor vuruyor da bende yeri geliyor kızıyorum poposuna vurduğumuz oluyor ama bu böyle bir olay değil
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Hiç bişey anlaşılmıyo
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Rahatsız falan mı acaba cocuk benin üst katımda da var ama annesi bağırmaz öyle ama çocuk çok bağırıyor ağlıyor belki oyledir
0 oy
tarafından
Bacım elinle değil ayağınla mi yazdın 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 382 göst.
17 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 2,129 göst.
27 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 883 göst.