Merhaba hanımlar içim öyle dolu ki geceden beri uyuyamadım düşünmekten nasıl olur diye söyle pazartesi günü kayınvalidemler dede babaanne kayinpder falan bana kahvaltıya geldiler eşim yoktu evde isteydi iyi güzel kahvaltı falan yaptık güzelce bnde 7 aylık hamileyim parmaklarım şişiyor diye 1 gün öncesinde yüzüğümü çıkarıp ünitnn üzerine koydum üstte bölümü var onun üzerine göz önünde olsun diye sabah kalktığımda oradaydı çünkü hep koyuyorum oraya daha sonra kahvaltı yaptık ettik pazar icn bnde çıktım onlarla pazara hatta yolda dedim yüzüğümüde unuttum kaynanmd evet oradaydı dedi tak onu yürür gider ordan dedi onlardan başkada gelen olmamıştı evime dün sabah bir baktım yüzük yok yerinde ben şok içersindym yani kim alabilir yüzüğü sorsan alan ben aldım demez yine de günahs girmek istemiyorum ama bı ara kayinpderi ünitnn üst kapaklarini açıp baktığını gördüm üzülüyorum yani ne desem kime ne yapsam bnde buryss içimi dökmek istedm biraz uzun oldu ama k bkmayin böyle birşey Rabbim kimsenin başına vermesin