0 oy
161 göst.
Diğer kategorisinde (48 puan) tarafından
Kizlar adet günü test yapıp hamile olduğunu ögrenen var mı bide illa sabah mı yapmak lazım testi 

10 Cevaplar

0 oy
(44,928 puan) tarafından
Been oğlumu o şekil öğrendim adet olacağım günü test yaptım çok silik çıktı hamileymisim
(48 puan) tarafından
Peki illa sabah mı yapmak lazım
(44,928 puan) tarafından
Ben gebelik testlerini hep sabah yaparım ilk idrarla daha iyi sonuç veriyomus hepte öle yaptım
-Reklam-
0 oy
tarafından

Adet günüde öğrenen var adetten günler önce öğrenende. Benim gibi adet günü test yapıp negatif görüp iki gün gecikince tekrardan testte pozitif görende var :D döllenme tarihine göre değişir o canım benim geç döllenmeydi o yüzden adet günü ve adetten önce yaptığım testler negatifti. İki gün gecikince kanımda öğrendiğimde de çok düşük değerle öğrendim 13tü beta. Dayanamıyorsan yap ama negatif görünce üzülme şüpheleniyorsan gecikmesini bekle. Öyle de test yap

(48 puan) tarafından
Midem kötü aslında birden isal olmaya basladı bende agrı kesici iciyim dedim ama korktum
0 oy
tarafından
1 gunde olsa gecsin gunun 
0 oy
(865 puan) tarafından

Bn ilk dış gebeliğide adetliyken öğrenmiştim adet kanaması değildi ama adet günümdü de az az lekeydi kontrole gittim adet söktürücü yazsında açılaym o alındı, oğluma hamileyken de normal adet oldm doktora yine başka şey için gittim kanda 1 buçuk aylık gebelik çıkmıştı demekki Bnm hamileliklerde üstüne görüyorum :D:D

(48 puan) tarafından
Hahahha annenmde kardesimde öyleymiş
(865 puan) tarafından
Şmdi adetim gecikince korkmuyorum adet olunca korkuyorum :))))
0 oy
tarafından
Canım kızımı adete 6 gün kala öğrendim hem de çok silikti ama anında belirmişti
(48 puan) tarafından
Ayy bende yapıcam insllah vardir ya
tarafından
Eğer hamile isen çıkar testte canım bir de adet günün zaten
0 oy
(2,126 puan) tarafından
Şart değil sabah yapman ama sabah yapılan testler daha doğru sonuç verebiliyor adetin günün geçsin öyle yap derim
0 oy
tarafından
Ben de adet olacağım gün sabah ilk idrarla test yaptım çok silik pozitif çıkmıştı :)
0 oy
(589 puan) tarafından
Benim âdete 5gun varken akşam yapmıştım sonradan görüntü çıkmıştı sabah tekrarladım hayalet gibi bir çizgi vardı
0 oy
(4,098 puan) tarafından
Ben varım :) 
0 oy
(122,959 puan) tarafından
kisiden kisiye degisiyo

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 201 göst.
22 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 660 göst.