Giderkende bana çok güzel bir veda etti, doğum doğum günüydü eşimin Ben de bir saat almıştım Dışarı çıktığımda kendisine vermek istiyordum ama ihtimalle yoktu çünkü onlar çok ters bir yerden geçiyordu Neyse giderken buradaki halasında götürecekti yanında Yani aynı bölgede oturuyoruz şu anda Sonra bir baktım beni aradı bücür dedi Hemen hazırlan halamlar seni de alacak buraya getirecekler sonra dönüşte oğlu eve geçerken seni de eve bırakacak dedi onlar otobanda bekliyordu seni göreyim çocukları göreyim dedi Ben de hemen alelacele hazırlandım araba aşağıda bekliyordu zaten hemen bindim gittim eşimi gördü hemen Bir sarıldık herkes de ooo Kerim sen yeni isini hazırlamışsın eşini görmeden dayanamadın İlla göreceksin eşimde dedi ki ben onu Görmeseydim İçim rahat etmez dedi Onu görmeden gitmek istemedim dedi Sonra işte çocuklarla birlikte gittik g kızım da doğum günü hediyesini verdi sonra eşim ki yani hiç dedelerinin yanında falan Sarılmaz di utanırdı falan bana sarıldı Ben de ona sarıldım Allah'a emanet ol dedik eve geldik ama esiimin yana gidene kadar karnıma ağrılar girdi heyecanla sanki ilk defa görecek gibi ben de gidecektim Bugün işte İstanbul'a bilenler biliyor ama gitmedim işte rahat edemeyeceğim için salıya kadar Ayrıyız Zaten 3 gündür de ayrıydık ben annem gile gelmiştim buradan yola gideceğim diye esimde başka yerdeydi oradan yola çıkacaktı buluşacaktık ama olmadı ama eşimi gördüm sarıldım çok mutlu oldum çok uzun oldu sanırım Allah razi olsun inşallah okuduğunuz için hep kötü şeyler okuyoruz iyi şeylerde var hayata. Her evlilik kötü değil