0 oy
376 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (791 puan) tarafından
Kızlar eşim gidince çok üzülüyorum çocukların onu çok merak ediyor Ben de arayıp sormak istemiyorum birini özlediğim zaman aramk istemiyorum tirip atarım ve gtmek mecbr değil Di başka biride gidebilirdi birlikte otryoz ailesiyle okadar çalşyo ortada bi gelr de yok herks kafasına göre ama eşim çok çabalar bnde diyorum en azndan ayrılsak kendi evini düzenini kursa paraya nereye giiti belli olsun ailesne verir.. versn ama diğerleri gibi versn nasıl söylesem bunu böyle olunca sanki eşimi kulnyolar gibi his edyrm hep daha fazla verir daha fazla isterler hala bana fikir vern

3 Cevaplar

0 oy
(1,730 puan) tarafından
Mecburen karşına al konuş canım 
(791 puan) tarafından
Söyldm kaç kere bn olmsam olmaz ama herkz keyfine göre ya evli abisidew var ayrı hesap bir
-Reklam-
0 oy
(2,170 puan) tarafından
Paranın çokta bir önemi yok ama ev üstüne ev kurulmaz evinizi ayirsaniz daha rahat edersiniz bence şahsen ben öyle oturamazdim , kayınvalidemin evinin düzeni başka benimki başka sonra kaldı ki aynı evin içinde öz anne kız bile kavga ederken anlaśamazken bazı konularda kayınvalide ile hiç anlaşılamaz diye düşünüyorum ben bu arada eşinizle konuşun çocuklarınız da var hem ortak yolu bulun bir çözüm üretin başka türlü siz de yıpranırsiniz 
(791 puan) tarafından
Canm bn paranın derdinde değilm bn diyorum ki nasıl ayrı eve çıkablrm ikna edebilirim bnm iki çocuğum var 5 yıldr birlikte otryoz her söylediğimde sabret bnde isterim ayrı bi hayt çocuklarıma bağrmalarını istemem çok şükür her ay 500 tl verir kimseye muhtaç etmz ama bnde onunla ayrı bir hayat istiyorum çok geç olmdn çocuklarım için istyrm ve bunu naısl ikna edebilirim her defasında sabr dyo ama abisi üst kata ayrı hesp bir oda ayrlsn onlrda bir olsub yardım etsn neymiş daha kaynım evlncekmş düğün masrafı falnmış e bn bu zamana kadr idare edyrm bnde insanm hakszmym işte söylüyorum bak zoruma gidyo çocuk adı üstnde çok bağryolar bi yol bul sabret olr diyo 5 sene oldu artık
(2,170 puan) tarafından
Ama şöyle bişey de var ayrı eve çıkmak için para biriktirmek gerek cnm , şimdi kiralar da oldukça pahalı hayat şartları zor gelir gideri karşılamıyor maalesef, dediğiniz gibi anlıyorum sizi haklısınız da ayrı eviniz olmalı bence inş tez zamanda çıkarsınız eşiniz ertelemesin artık sabır sabır da yani zaman geçiyor siz hiç baş başa kalmayacak misiniz sürekli yanınızda birileri mi olacak büyük konuşmayayim ama hiç yapamam ya o şekilde bikere sürekli diken üstünde oturuyor gibi olur en basitinden kayınvalidenin yanında bile rahat oturmazsin ayaklarini bile uzatmak ayıp olur açık seçik giynemezsin eşinle baş başa film izlemek istesen imkânsiz çocuklar yokken de mi birlik oturdunuz canm
(791 puan) tarafından
Eved canm işte biz eşimle 5 yıldr evdyz hiç tek kalmadık ben bide tesettürlüym gece vc gdrkn bile giyinirim

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 540 göst.
19 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Selcanttt (2,363 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 329 göst.
4 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hayal1907 (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 417 göst.
22 Kasım 2022 Diğer kategorisinde .SU. (5,406 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 242 göst.
22 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde 52pecmr (100 puan) tarafından soruldu

409,701 soru

12,316,221 cevap

38,834 kullanıcı