Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_121e4d5fbf4d5ef671c6304615d46244, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Kulağımı deldirdim. Bir yardım edinn-Diğer
+1 oy
361 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızımın kulagını deldırcektım sozum ona dur dedım ne kadar acıyor ben bakayım, bırde benım bebekken delmısler ama sag kulagımın delık ortada sol kulagımda kösede onlara uygun 2. Deliğİ yaptı cocuk da baya acıyo bu ya sızlıyor yapmam gereken var mı? Krem vs ne surebılırım, bır de kac gun banyo yapılmıyor :(

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Krem vermedimi canım sana iki gün yapılmıyor 
tarafından
Krem vermedı hayırrr, fucıdın sur abla dıyo
tarafından
Bize vermişti kızımın deldirince kuzum 3 gün falan sur o kremi
tarafından
Ay bılmıyorum kı hangı keemı sureyım cok da korkarım enfeksıyon falan olur dıye
tarafından
Baktım şimdi bize verdiği de fucidin kızıma sürüyordum günde 3 kere sür hafif oynat kupeyi
-Reklam-
0 oy
(2,362 puan) tarafından
Canım gün. İçinde geçiyor yumuşak memede ama tabi kıkırdak deldiysen çok acır geç iyilesiyor
tarafından
Yok yok yumusam memede kıkırdak deldırmem kız ben kupe takan jnsan degılım aslında ıste
0 oy
tarafından
Benim kulağımı annemle teyzem ben 5 yaşındayken benden izinsiz deldirdiler gumuscuden eve gelene kadar zirlamistim o acıyı hala unutmam :) hiç hatırlamıyorum kaç gün sonra yikaandim :)
tarafından
Yok ya ben asla deldırmem bıldıgın acıyor ya sızlıykr ne gerek var ısterse kendı deldırsın buyuyunce
tarafından
Aynen öyle canim
0 oy
(3,029 puan) tarafından
Hafif bir türlü suyla masaj yap akşam sabaha birşey kalmaz annem benimkini öyle yaptı gerçekten hemen iyileşti yeğenime de öyle yaptık 
tarafından
Türlü su nedır kız anlamadım bennn
(3,029 puan) tarafından
Tuzlu su olacaktı gııı hahahaha
tarafından
Kızzzz o neee yaraya kor basar gıbı yakar kız ooo bıde su deydırme yasak dedıler bana :D
(3,029 puan) tarafından
Hahahahah kız bişi olmaz az dayanıklı ol iyi gelir bak
0 oy
tarafından
sen hangi gozdesin. ay corba oldu ya burasi : D
tarafından
Belkı kımlıgımı gızlemek ıstemısımdır be sweden zelal olamaz mı :D
tarafından
o zmn bide tc ni yazsaydin : D yani bi o eksikmis
tarafından
Profılımı degıstırdım ya benı tanıcak ınsan sayısı 3 habrerın olsjn
tarafından
ben 3 ten biriyim o zmn : D
tarafından
Dur lutfıye tanıcak mı bakalım :D
0 oy
(2,359 puan) tarafından
Ben evde olan kremi sürüyorum canım nemlendirici el kremi varsa sür o orayı nemlendirir biraz ve karışmamaya çalış elini vurdukça daha çok acır
tarafından
Enfwksıyon olmasın bıde ay en korktugum sey :(
(2,359 puan) tarafından
Yok kız ne olacak Bir şey olmaz eğer yanlış gelmemişlerse bir de açık alana çık balkonu dışarıya falan hava alsın biraz acısını  diner
tarafından
Ayy tamam kuzum cok sagol
0 oy
tarafından

Kulak memesi mi iyileşir kız korkma krem sür sürekli 2 gün banyo yapma benim kikirdaktan arkadaşım iğneyle demişti bekarken :D iki defa da kulak memesini deldi 

tarafından
Kzı canın taş olsun nasıl dayandınnn kulak memesı benım
tarafından
Kız alıştım hiç ağrimiyor yine delmeyi düşünüyorum da benim herif yeter diyor ☺ 5 tane var
tarafından
Canııın taş olsun hulyaaaa
tarafından
Hahahaa Amin gozdeee ☺ seninde aminnn ☺
0 oy
tarafından

işte gerçek anne. Önce kendini feda etdi. Yandan alkış efekti istiyorum:D

tarafından
Teeee kendı agzıma tukureyım ben :D ama ıyıkı denemısım ya
tarafından
guldum kusura bakma:)
Benim kulağımı babam delmiş o da aynı seninki gibi. Halam gelmiş bunlar aynı deyil demiş ikincini delmiş. Birde eskiden iğneyle deldiler. ağrı hiss etmemem içinde kulle ovalamışlardı. gerçi bir fayda etmedi de.çok acımıştı.
ama biz yetişkiniz ya, kaslar daha sağlam o yüzden çok acıyor. çoçukta kaslar yumşak bizler kadar acımaz. Ne kadar erken deldirsen o kadar iyi .
duşda omuzdan aşağı al istersen su değmesin yeter.
tarafından
Ya kayınvalıdem de oyle dedı acımaz mı acaba gercekten cocuk da travma olmasın bıde :(

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 252 göst.
5 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Fatmacelik01 (349 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 397 göst.
3 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Avokado (1,149 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 242 göst.
3 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Selmaaa❤ (4,103 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 69 göst.