valla catlicam kaynanam az geliyodu zaten bide babam turedi basima. yetmiyomus gibi sevgili kocam sutun mu az acaba diyo bi gun birinden birini bicakladigimi duyarsaniz sasirmayin sanki lohusa olan ben degilim de babammis gibi her dedigime alinip kusuyo a diyorum aliniyo b diyorum küsuyo Allahim yarilacam ortadan.. almis oglumu eline sevecek guya bagiriyo bebege yaa daha 16gunluk bebe uyuyan bebeyi uyandirmalar kapiyi carpmalar kirarcasina vurmalar yumrugunu masaya gecirmeler vs bende urkuyorum oglum da sicriyo uykusunda.. yine de agzimi acip bisey demiyorum televizyonun sesini kisarmisin dedigim icin küsuyo bana Allahim ne cilem varmis benim yaa ne aglamama izin var ne uyumama yemegi bile ne hallerle yiyorum lohusa psikolojisini bile yasayamiyorum bebegi seyredeyim diyorum kaynanam kucagimdan aliyo yetmiyo sıkı sıkı kundak yapiyo oglan 16gunluk isilik oldu seytan diyo al bebeni cek git kimsenin olmadigi amazon ormanlarinda yasa gerci yine orda da beni bulurlar canimi sıkarlar oooyyyh Rabbim sabir sabir yaa Sabir
407,237 soru
12,223,940 cevap
36,824 kullanıcı