O kadar yoğun bi dönem gecirdim ki nca gelebildim haftalar sonra ani bi astım atağı ile kızımı hastaneye yatırdık 2 hafta yattık cıktık. 1 haftadır oğlumla ilgileniyodum biz hastanedeyken baya ağladı yavrucagım Allah'tan annem vardı kaynanamda olsa içim içimi yerdi düşünmekten sıyırırdım heralde tam hepsini toparladım derken 2 gündür kızım ateşli yine boğaz enfeksiyonu merhaba dedi antbiyotğe yeniden basladılar evden cıkarmadım bile nasıl geldi bilmiyorum bana bi destek atın bacılarım daağıldım nasıl toparlancam ben ya eşimde yurt dısında gelemedi diye orda stresten vücudu dışarı vermiş svilceler ucuklar bas agrıları geciriyo hangi birini düşünceğimi şaşırdım aklımda bu ara İsmail YK nın oynatmaya az kaldı şarkısı dönüyo 🤣🤣🤣🤣 ama iyi olcam inşallah çook uzattım hakkınızı helal edin içimi dökim biraz dedim 🤣🤣🤣🤣
Allah şifa versin canım
Amin canım teşekkürler 😇
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah 🤲
Teşekkürler canım amin inşallah kış ayı bizim için zor geciyor malesef aniden gelen alerjik astım atakları oluyo ara ara yatırmak zorunda kalıyoruz
Kış demek hastalık demek kısaca Allah herkesin yardımcısı olsun başta çocuk ve bebekler olmak üzere bütün hastalara acil şifalar versin
Geçmiş olsun Allah şifa versin canm
Teşekkürler canım amin inşallah 😇
1,502,055 soru
24,525,803 cevap
359,748 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın