+1 oy
492 göst.
Diğer kategorisinde (2,362 puan) tarafından
Bende eşimle konuştum yenice yaticam da baktım kimse yok

14 Cevaplar

0 oy
(3,951 puan) tarafından
Ben varım canım . Bende yatcam şimdi 
(2,362 puan) tarafından
Benimki ler daha ufak biri üç buçuk biri 1 buçuk biri 9 +3 günlük
(3,951 puan) tarafından
Benden de vahim durumda olanlar varmış :) şaka bi yana zaman hızla akıp geciyor hepsi bi anda büyür . Başka postta görmüştüm  o sensin sanirim 2 kızın var 3. Ye hamilesin dimi. Isimleri hic aklimdq tutamam da yorumdan tanıdım
(2,362 puan) tarafından
Evet benim benden de beterler var canim skjsjs biri vardı geçen biri iki biri bir biride 53 günlük jsksk
(3,951 puan) tarafından
Ooo o daha da zor  Allah yardımcısı olsun
(2,362 puan) tarafından
Amin ınsallahhh
-Reklam-
0 oy
tarafından

Uyuyacam inşallah :D

(2,362 puan) tarafından
Eee hadi hayırlısı inşallah sbnsjs
tarafından
Hulyaaa sen misinn ? Ne oldu bu nicklere ya
tarafından
Evet benim hanifeee değişiklik yaptım azcuk ☺ acemilikten çıktım artık ☺☺☺
tarafından
Değişmiş nickler cikaramiyorum ya :D değişiklik iyidir canım ben yetişemedim kaldım aynı
tarafından
Ahhh sorma canım bende son anda yetiştim sabah bir baktım buralar yıkılıyor anam dedim ne oluyor yanlış yere mi girdim bir baktım benimde değişti sonrada zaten kapandı
0 oy
(7,753 puan) tarafından
Kelime oyunu oynuyorum bi yandan buraya bakıyorum uykum gelmedi daha :)
(2,362 puan) tarafından
Bnd çok severim o oyunu bnd yaticam artık zaten annem gideyim rahat yatamıyorum be s dkk beş dkk
0 oy
tarafından

Yok kız ben her gece buralardayim :D

(2,362 puan) tarafından
Aynı benn tek sosyal medyam burası cunku
0 oy
tarafından
Bende yattım bakalım inşallah uyurum 
(2,362 puan) tarafından
Yattım .... İnşallah uyurum kimle konuşuyorum acaba jsks hadi iyi geceler
tarafından
Nasil yani ? İyi geceler
(2,362 puan) tarafından
Hsjsj yattım  bakalım inşallah uyurum yazdinya ona diyorum sen yatmisisjn iyi geceler doye
tarafından
Anladım tamam
0 oy
tarafından
Yoo varız kız   
tarafından
Bazen cidden bayıyo  mıy mıy bişey  oluyo  arada neşeli sorular   filan iyi geliyo   bana şahsen   kenar da dursun  diyorum ben de   arada bakarım sanırım
(2,362 puan) tarafından
Aynen ya insan üzülüyor yeri geliyor psikolojisi bozuluyor eşim çok kızıyor bırak artık yeter ne uygulamaymis diyor jdjs
tarafından
Eş meseleleri. Kaynana görümce elti  ler... Kodlar   hele bi de  pasta yaptım baaak  diyenler  e. Deli oluyom   tuhaf geliyo valla bana 8
(2,362 puan) tarafından
Jsjsjsj kız pastacilar çok masum yaaa aile grubuna atmak gibi şahsen bnm tek sosyal medyam burası oyuzden hersey imi burayla paylaşmak istiyorum bnm kic arkadaşım yok kuzenlerimin hepsi çok küçük teyzerlim uzakta halalaeim uzakta burayla paylaşıyorum bnd herseyimi
tarafından
Ben de inan öyleyim  de. Ne bileyim bi pasta değil  ama ... Sarma sardım kızlar bakıııın.   Kızlar  yamağim nasıl      yok poğacam nasıl.      Hele ramazan ayında. Daha bi gıcık olluyo dum onlar a .....  He güzel eline sağlık  da ne bileyim tuhaf geliyo ha  işte bana
0 oy
(1,369 puan) tarafından
Oğlumu evde bırakıp nasıl doğuma gitcem diye düşünüp ağlıyorum şuan bir yandan buraya bakıyorum :) hormonlar tavan yaptı yine benim
(2,362 puan) tarafından
Bn bir ay annemde bıraktım dikislerim açıldı bir hafta hastaneyede yatım sonra tkrr 15 gün yatım bir hafta ta toparlanmaya bekledim bnd çok agliyodum her konuştuğumuzda ona haksızlık yapıyorum gibi hisediyldum
(1,369 puan) tarafından
Çok zor 3 yaşında 1 saat bile birine bırakıp ondan ayrı kalmadım aşırı duygusalım bu konuda napcam bilmiyorum
(2,362 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun insalahh mereka etme en fazla üç gün sürer o ada değişiklik olur belki
tarafından
Ahahaha allah yardımcın oösun canım ben de kızım 2 yaşındaydı  bırakmak zorunda kaldım bi gün annem ler de kaldı  ağla ya ağlaya perişan oldum   yanında dursun   ama. O da perişan olur bence   hastane  dönemin de. Birisinde dursa san iyi olur
0 oy
(4,435 puan) tarafından

Eşim işte bebeğimi şimdi uyuttum kalktım kendime çikolatalı sütlü yulaf yaptım Bi kase gece süt olsun diye insallah sadece süt olarak girer vücuduma diye umut ediyorum :D

(2,362 puan) tarafından
Valla ne bileyim exsrta bısey de yok hata şuna karnım gurulduyo Vala acıktım ama Bn sanırım çok ekkmek tüketiyorum günde iki ekmeği bulabiliyor malesef onun dışında bısey yok ama nedense çok alıyorum şükür veriyorum am abaklaim
(4,435 puan) tarafından
Ekmeği azalt canım bebeğe Bi faydası yok Allah korusun sana gebelik şekeri olur o kadar karbonhidrat onun yerine protein ağırlıklı beslen
(2,362 puan) tarafından
Keşke yapabilsem ya inana benim eşim etci her hafta mangal yada tavuk et pişer yiyorum ama ekmeksiz dayanamıyorum bnm gebelikte tansiyonum cikiyor
(4,435 puan) tarafından
Tansiyon da tehlikeli bende de öyle idi sürekli ölçüyordum gebelik zehirlemesindem çok korkuyordum valla son zamanlar evde hic yalnız bırakmıyorlardı tansiyonum çıkar eder diye çok şükür sağlıkla doğdu minik adamım
(2,362 puan) tarafından
Maşallah Allah bağışlasın inşallah bnm durduk yere değilde ufacık şeye takılsam 16 yi buluyordu
0 oy
(2,568 puan) tarafından
Yok canım bende uyumadım ütü yapcam Allahın izni ile :D jdjdkkdkdkd 
0 oy
(3,597 puan) tarafından
Ben varım kız uyku yok bana yine hastane koridorlarında bekliyorum
0 oy
(1,686 puan) tarafından
Ben uyumustum şimdi uyandm bebeğimle ilgileniyorum çok ağlıyor :(
0 oy
(1,556 puan) tarafından

Ben daha uyumadim :(