0 oy
631 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (888 puan) tarafından
Herkese merhaba kızlar sorum şu tam olarak annem ve kayincalidemin evi yakin k.vamidemin 25 takika arabayla anneminkide o kadar ama yürüme degil sadece aracla ve otobüsle neyse annemlere gittiğimde esim nadir gelir hani ablmlamlarn evi 15 dakika uzaklıkta enistem hep bulunur kendisinin annesi vefat etti  ablamn k.pederi yaşıyor ama benim esimin ailesi kadar arası aile bağları kuvvetli değil burda eşimin ailesiyle yani abisiyle bir oturuyoruz altlı üstlü .. özel günlerde esim bulunuyor ailemin yaninda ama onun harici beni çocuklarla bırakır kendi arkadaşlarıyla takilir bende dün bunun tartışmasını yaşadık biraz dediki ben her izin günümü sizinkilerle geciremem ama dedim ben surekli senin ailenin ortamında bulunuyorum... oda sende evinde otur sürekli gidiyorsun zaten dedi ben 20 günde bir gidiyorum anneme hastalik özel gün olmadığında hani ben mi yanlış düşünüyorum siz benim yerimde olsanız eşiniz annesine her gittiğinde peşine gidermiydiniz yoksa gitmek istemezmiydnz dediğim gibi bayram doğum günü olmadığı sürece cok sık gelmiyor oda benim bir izin günüm var orda geçiremem diyo nadir geliyor ama mesela ben yeri geliyor 1 hafta kalıyorum annesinde hem çocukları özlüyorlar hemde gel kal diyor kirmamak icin  2 3 ayda bi gidip kalıyorum birazda temizliğine yardim ediyorum o zamanda esim orda arkadaşlarıyla görüşüyor sonra gidip kalmasaydın diyo alamıyorum ki kaca bölünmem lazim eltimin çocukları okula gidiyor asla gidip kalmazz günü birlik gidip kalir gelir yani ben mi yanlışım esim mi doğru olani yapiyor bilmiyorum fikir veririmisnz 

25 Cevaplar

0 oy
(7,751 puan) tarafından
Bizim aile pek damat sevmediği için damatlar bırakır kapıdanda alır gider genelde biz çok dert etmeyiz bayramdan bayrama gelirler.
-Reklam-
0 oy
(1,610 puan) tarafından
Biz yakın değiliz annem gile arada 12 saat mesafe var eşim gelir yani 1 hafta kalır bazen de 4 5 gün 
0 oy
(3,833 puan) tarafından
Gelir hatta eşim diyo hadi annenlere gidelim diye bugün kaynanama gideceğim kızımın uyanmasını bekliyorum yarında annemlere gideceğim eşim de işten direk oraya gelir yemek yeriz çay içeriz eve geçeriz iki tarafında evi çok yakın annemlere 10 bina kaynanamlara 5 bina uzaklıkta
0 oy
(11,387 puan) tarafından
Biz beraber gidiyoruz beraber kalıyoruz yoksa kocamdan ayrı gitmem şuan annemdeyiz 4 gündür 

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 799 göst.
0 oy
8 cevap 294 göst.
0 oy
31 cevap 717 göst.
26 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde Mrvk04 (253 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 336 göst.
11 Ocak 2020 Aile & Aşk kategorisinde Sevimli anne (26 puan) tarafından soruldu

408,594 soru