0 oy
135 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Kızım aşırı iştahsız kan ilacı ictiginde hep toparlandı ama şimdi versem zararli olur mu? Doktora gideceğim birazdan ona yazdirsam yazar mı? Kan damlasını neye göre veriyorlar

6 Cevaplar

0 oy
(3,744 puan) tarafından
Ne kadarlik kızın 1 yaşından sonra kullanmayı bırakın diyorlar ama kansizlik durumuna göre değişir tabi
tarafından
17aylik canım
-Reklam-
0 oy
(9,625 puan) tarafından
Kan değerlerine baktir normalse boşu boşuna kan damlası verme onu  yerine vitaminler var onlardan ver balık yağı gibi 
tarafından
Tamam teşekkür ederim hangi marka kullaniyrsnz
(9,625 puan) tarafından
Ocean multi vitamin kullanıyorum canim 4 şişe kullandım şuan sonuncusunu kullanıyorum tam iki yaşında  14 buçuk kilo yani yaşından sonra kilo alımı durdu bi kaç ay 11 12 kiloda kaldı bu balık yağından sonra düzene girdi yemesi,cok kilo almasın derdim o değil ama en azından midesine biseler gitsin diye başladım çok şükür ise yaradı
(677 puan) tarafından
Benim oğlum 1 yaşında ve sut hariç bisru yemiyo benfe kullanabilir miyim
tarafından
Ya aslinrq benimde derdim o. Birşeyler yesin ama öyle aç gözlü bir çocuk hayatta değil abur cuburu bile bir iki tane alır sonra atar. Zaten süt ürünlerini hiç yemedi ama balık yağını kullanacak teşekkür ederim hayırlı cumalar
(9,625 puan) tarafından
İnan benimki de öyleydi bi kase çorbayı günde 50 kere önüne getirirdim bi kaşık yesin diye zaten kahvaltı falan hak getire onu hiç yemezdi ondan sonra biraz biraz düzeldi inşallah senin bebişinde düzelir,teşekkür ederim canım sana da hayırlı cumalar  ❤

Canim normalde 1 buçuk yaşını geçince kullanılır demişti bize eczacı,açıkçası ben doktora sormadım eczaneye gittim oğlum aşırı iştahsız ne kullanabilirim dedim o balık yağını verdi 1 buçuk yaşını gectimi dedi 18 aylik dedim kullanabilirsin dedi sende istersen bi doktora yada eczaneye bi sor o seni daha iyi yönlendirir ama yemeyen cocuk cok zor ya
0 oy
(356 puan) tarafından
Kafana göre kullanma derim benim oğlum 2 yaşına kadar kullandı emiyordu o yüzden hep kansızlık vardı 2 yaşında emzirmeyi kestim normale döndü sizinki kaç yaşında 
tarafından
17aylik ama iştahı hiç yok. Ve emzirmiyrm ama öyle yemekte yemiyor süt ürünleri felan hiç yemedi zaten
(356 puan) tarafından
Tahlil yaptır ondan sonra doktor uygun görürse ver canım
0 oy
tarafından

Benim 13 aylik doktor verme artık dedi tahlil yaptırdım kansızlık çıktı onun için şurup verdi aç karınla onu da içmiyor bu hafta mecbur yine götürecem :'(

0 oy
(4,962 puan) tarafından
1 yaşında braktim d vitamino sadece veriyorum
0 oy
(122,999 puan) tarafından
hic kullanmadik biz

İlgili sorular

0 oy
47 cevap 764 göst.
0 oy
4 cevap 95 göst.
0 oy