Tanışalim canim
Selamun aleykum ben mihri zaten gerisini biliyler ama genede diyim35yasinda 15yasina yeni girmis bi deluganli evlat sahibi 4ayi azcikgecmis bi hamile olarak burdayim
niye okadar ara verdin demeyin anca tutturabildim
Merhabalar Allah evinden huzur, sağlık eksik etmesin
Mutluluğunuz daim olsun inşallah
Çocuklarına da uzun ömürler dilerim
Ben ismimi paylaşmak istemiyorum yaşım 26 2 çocuk annesiyim biri 8 yaşında diğeri 1 yaşında iki oğlum var İstanbulda yaşıyorum memnun oldum
Hemşehrim seni tanıyorum canm bende berfin belki hatırlarsn bi ara konusuyoduk diyarbakırlıyım, evlilikte de 5. Senemize girdik kocam beyle 2 tane oğlum var biri 3.5 yasında biri 22 aylık
Merhaba canım bende Duygu 28 yaşındayım 8 aylık evliyim 7 aylıkta hamileyim kızım olcak inşallah Selanikliyim. İstanbulda yaşıyorum.
Selamlar hanımlar bende seher 1 yıldır kullanıyorum uygulamayı ama yakın zamanda bu bölümü kullanmaya başladım, 25 yaşındayım 5 buçuk yıldır evliyim 16 aylık bir oğlum var, ağrılıyım ama malatyada yaşıyorum eşimle tanışma hikayemiz çok ilginç şimdi geldi aklıma hemn post açıcam )
Memnun oldum canım bende hülya 30 yaşındayım 2 yıllık evliyim bir tane 13 aylık prensesim var aslen batmanliyim Kastamonuya gelin geldim çok şükür eşimle severek deliler gibi aşık olarak evlendik
Ben.emine 4 yıllık evliyim. 3 yaşında oğlum var. Ikıncı düşünüyorum olmadi daha yaşım 23 yarışmaya konyadan katılıyorum. Katılalı 1 seneyi geçmiştir herlade hatırlamıyorum kaç kere hesabı kapatıp yensiiyle geri geldim
408,595 soru
12,277,531 cevap
37,793 kullanıcı