+3 oy
735 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

illk hsecin bakalim zor olucak ama

35 Cevaplar

0 oy
tarafından
ilk kaplani gordum.
tarafından
Birçok sıkıntıyla karşılaşmış bir insansınız. Hayatınızdaki insanlarin,hatta sizi en iyi tanıyanların bile,sizi zarar görmüş veya bakilmaya,korunmaya ve hassas bakıma ihtiyacı olan biri olarak görme olasılığı yüksektir. Gercek su ki  özünde muhtemelen bile bilebileceginden daha güçlü bir güce sahipsin. Bir dahaki sefere yenilmiş,tükenmiş veya ezilmiş hissettiğinizde ruh hayvaniniz olan kaplanı gözünüzde canlandirin ve zaten bolca sahip olduğunuz o güçlü içsel güç duygusuna konsantre olun
-Reklam-
0 oy
(3,599 puan) tarafından
Kaplanı gördüm
tarafından
Birçok sıkıntıyla karşılaşmış bir insansınız hayatınızdaki insanlarin,hatta sizi en iyi tanıyanların bile, sizi zarar görmüş veya bakilmaya korunmaya ve hassas bakıma ihtiyacı olan biri olarak görme olasılığı yüksektir. Gerçek du ki özünden muhtemelen bilebileceginden daha güçlü bir güce sahipsin.
Bir dahaki sefere yenilmiş tükenmiş veya ezilmiş hissettiğinizde ruh hayvaniniz olan kaplanı gözünüzde canlandirin canlandirin ve zaten bolca sahip olduğunuz o güçlü içsel güç duygusuna konsantre olun
(3,599 puan) tarafından
Kiz bişey soylicem inanmicaksin belki ama suanki durumumu ben bile bu kadr net anlatamazdim
tarafından
Gercektenmi
0 oy
(8,826 puan) tarafından
Baykis sonra gozume gelen  kurt
tarafından
Sakladığınız kişilik özelliğiniz Iç gözlem ve meditasyon tutkunuzdur.baykus geleneksel olarak bilgelikle ilişkilendirilir. Çoğu insanin bildiği bir gerçektir ancak çoğu insan bunun ayni zamanda gölge benliğimizle ic benliğimizi sanatlarla ve ruhsal bağlılıkla beslediğimiz parçamızlada ilişkili olduğunu bilmiyor. Insanlar sizi partinin gürültülü kabadayı  eğlenceyi seven hayatı olarak düşünebilir ve sizde oylesiniz.ama ayni zamanda bilgiyi soluma kapasiteniz var  ve inanışla meditasyon veya diger adanmışlik biçimleriyle teselli buluyorsunuz
(8,826 puan) tarafından
Hic beni anlatmiyo giiii bu:)
tarafından
Valla ben yaptim gerisi bu
0 oy
(7,936 puan) tarafından
Kaplan gördüm
tarafından
Birçok sıkıntıyla karşılaşmış bir insansınız
hayatınızdaki insanlarin hatta sizi en iyi tanıyanların bile sizi zarar görmüş veya bakilmaya korunmaya ve hassas bakıma ihtiyacı olan biri olarak görme olasılığı yüksektir
Gercek su ki özünde   muhtemelen bilebileceginden daha güçlü bir güce sahipsin
bir dahaki sefere yenilmiş tükenmiş veya ezilmiş hissettiğinizde ruh hayvaniniz olan kaplanı gözünüzde canlandirin ve zaten bolca sahip olduğunuz o güçlü içsel güç duygusuna konsantre olun
0 oy
tarafından
Bende bi tuhaflik war heralde,tam ortadaki siyah check isaretini gordum direk, ✓ seklini yani sjsjsj
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Kaplan gördüm 
tarafından
hayatınızdaki insanlarin hatta sizi en iyi tanıyanların bile sizi zarar görmüş veya bakilmaya korunmaya ve hassas bakıma ihtiyacı olan biri olarak görme olasılığı yüksektir
Gercek su ki özünden muhtemelen bilebileceginden daha güçlü bir güce sahipsin
bir dahaki sefere yenilmiş tükenmiş veya ezilmiş hissettiğinizde ruh hayvaniniz olan kaplanı gözünüzde canlandirin ve zaten bolca sahip olduğunuz o güçlü içsel güç duygusuna konsantre olun
(4,658 puan) tarafından
Teşekkürler canım
0 oy
(979 puan) tarafından
Baykuş sanırım o işte onu grdum :))
tarafından
Sakladığınız kişilik özelliğiniz Iç gözlem ve meditasyon tutkunuzdur.baykus geleneksel olarak bilgelikle ilişkilendirilir
Çoğu insanin bildiği bir gerçektir. Ancak çoğu insan bunun ayni zamanda gölge benliğimizle ic benliğimizi sanatlarla ve ruhsal bağlılıkla beslediğimiz parçamızlada ilişkili olduğunu bilmiyor. Insanlar sizi partinin gürültülü kabadayı eğlenceyi seven hayatı olarak düşünebilir ve sizde oylesiniz.ama ayni zamanda bilgiyi soluma kapasiteniz var ve inanışla meditasyon veya diger adanmışlik biçimleriyle teselli buluyorsunuz
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Kurt gördüm.   
tarafından
Sadakatli bir insan olduğunuz kadar bagli olduğunuz şeyleri saklamayi da iyi biliyorsunuz
Hizli ve tutkulusunuz.kisisel bağ kurmak sizin için zor değil kurt gibi yumuşak karnınızı ve kendi kendinize algıladığınız zayıflıklarınızi güç ve korku duvarının arkasına saklaniyorsunuz
0 oy
(356 puan) tarafından
Kaplan gordum bende
tarafından
Gercek su ki özünde muhtemelen bilebileceginden daha güçlü bir güce sahipsin
(356 puan) tarafından
Hayatta kendimi ezdirmedim ezdirmemde :)
0 oy
(14,424 puan) tarafından
Kurt görmüşem
tarafından
Sadakatli bir insan olduğunuz kadar bagli
olduğunuz şeyleri saklamayi da iyi biliyorsunuz
Hizli ve tutkulusunuz.kisisel bağ kurmak sizin için zor değil kurt gibi yumuşak karnınızı ve kendi kendinize algıladığınız zayıflıklarınızi güç ve korku duvarının arkasına saklaniyorsunuz
0 oy
tarafından
Kaplan seçtim
tarafından
Gercek su ki özünden muhtemelen bilebileceginden daha güçlü bir güce sahipsin
0 oy
tarafından

(Kurt) merak ettim :D

tarafından
Sadakatli bir insan olduğunuz kadar bagli olduğunuz şeyleri saklamayi da iyi biliyorsunuz
0 oy
tarafından

Hepsini aynı anda gördüm:))☺️

Aslan kurt baykuş köpek kaplan yilan

0 oy
(144,152 puan) tarafından
kaplan aslan kurt
0 oy
(651 puan) tarafından
Baykuş gördüm ben
tarafından
Sakladığınız kişilik özelliğiniz Iç gözlem ve meditasyon tutkunuzdur.baykus geleneksel olarak bilgelikle ilişkilendirilir
Çoğu insanin bildiği bir gerçektir ancak çoğu insan bunun ayni zamanda gölge benliğimizle ic benliğimizi sanatlarla ve ruhsal bağlılıkla beslediğimiz parçamızlada ilişkili olduğunu bilmiyor insanlar sizi partinin gürültülü kabadayı eğlenceyi seven hayatı olarak düşünebilir ve sizde oylesiniz.ama ayni zamanda bilgiyi soluma kapasiteniz var ve inanışla meditasyon veya diger adanmışlik biçimleriyle teselli buluyorsunuz

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 1,115 göst.
20 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 659 göst.
17 Şubat 2022 Diğer kategorisinde 1Anne1Melek (255 puan) tarafından soruldu
+3 oy
26 cevap 563 göst.
9 Şubat 2022 Diğer kategorisinde 1Anne1Melek (255 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 319 göst.