0 oy
1,380 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar 

Arkadaşım kendisinden 17 yaş büyük birisiyle konuşuyor ve onunla ciddi olduğunu söyledi. Altı aya ya evleniriz ya da sozleniriz diyor  

Paranın herseyi çözeceğini söylüyor,  bu yüzden mantık evliligi yapacakmış, paranın önemli olduğunu bende düşünüyorum ama sizce de 17 yaş fazla büyük değil mi? 

İleride pişman olmasından korkuyorum. arkadaşıma bir şey demedim sizce demeli miyim? 

28 Cevaplar

0 oy
(20,024 puan) tarafından
Sevse 17 yaş önemli değil ama bence bir evlilikte hem aşk hem mantık olmalı. İkisi de lazım. Biri olmazsa olmaz. Mantık derken de para olarak değil anlasabilme hayata aynı pencereden bakabilmekten , ortak zevkler olmasından bahsediyorum. Aşk ise fiziksel çekimdir. Bence arkadaşında mantık da yok. Tamamen para için evlenecek gibi geldi. Ya yürümez ya da mutsuz olurlar. Ben arkadaşım fikrimi sorarsa söylerdim yoksa susardim
-Reklam-
0 oy
(2,234 puan) tarafından

Erkeğim olgun olması her zaman daha iyi canım benim eşim benden 4 yaş büyük şimdiki aklım olsaydı 14 yaş büyük biriyle evlenirdim olgun olmasa sana yol göstermesi en iyisi tabii bir de zenginse ooooo:D

tarafından
bana göre de 5 yaş ideal geliyor, 14 yaş falan bana çok fazla geliyor, adam zenginliğin kitabını yazmış, ben böyle diyeyim sen anla ne kadar zengin olduğunu
0 oy
(51,770 puan) tarafından
aman ne kariscan sanmi dinlicek para icin babam yasindaki adamin yanina sokulamam ici aliyosa onu ilgilendirir
tarafından
haklısın dinlemez yani, hayırlısı artık
0 oy
tarafından
15 yaş var aramızda gayet anlaşıyoruz 5 senedir evliyiz 2 çocuğumuz var önemli olan kafa yapısının uyuşması yaş önemli değil 
0 oy
(2,512 puan) tarafından
Karışma kuzum sen kötü olursun eşinde benden 10 yaş Büyük ama aşk evliliği tabi 
tarafından
Karismamaya karar verdim, haklarında hayırlısı
0 oy
(7,816 puan) tarafından
Böyle şeylere karışılmaz ne onayla ne karşı çık sonra suçlu sen olursun. Yaşam tarzlarına göre değişir anlaşıp anlasamayacakları. 
tarafından
Haklısın sadece hayırlı olsun dedim, bana laf düşmüyor
0 oy
tarafından

adamin ne kdr zengin oldguna bagli yas farkinin onemi cok zenginse onemli degil :D onceden sevgi ask derdim ama ask da bir yere kadr 

tarafından
sevgilisi aşırı zengin, zaten türk değil, İngiliz vatandaşlığı falan var, sen anla ne kadar zengin olduğunu, şu zamanda dediğin gibi para aşktan daha önemli
tarafından
o zaman hemen evlensin :D ask onemli ama insanin cocugunun istediklerini onune sunmasi cok iyi bisi olmasa da bir ebeveyn icin en mutlu edici sey
tarafından
6 ay içinde evlenmeyi ya da sozlenmeyi düşünüyorlar bakalım artık :)
tarafından
hadi insallah :))

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 309 göst.
26 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Trbznlugln (2,067 puan) tarafından soruldu
+1 oy
34 cevap 431 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde yaslandummmm_30 (113 puan) tarafından soruldu
+6 oy
98 cevap 1,794 göst.
12 Ocak 2025 Diğer kategorisinde MEHYASEL... (4,850 puan) tarafından soruldu
+9 oy
8 cevap 282 göst.
24 Aralık 2024 Diğer kategorisinde MEHYASEL... (4,850 puan) tarafından soruldu

410,665 soru

12,355,534 cevap

40,923 kullanıcı