Hanımlar kusura bakmayın sormaya da utanıyorum ama kadınlar bir süre ilişkiye girmediklerinde neden agresif sinirli oluyorlar. Ben çok sinirli oluyorum ama eşim çok sakin neredeyse bir ay olacak biliyorum daha uzun süre ilişkiye girmeyenler de var ama eşimin işleri şehir dışı falan derken yoruldu. İstemiyor galiba bende iki yıldır evliyim ama eşime hiç o konuda yaklaşamadim af edersiniz bir iki defa öpüyor yeter bu diyip uyuyor ama ben 15 gün falan ilişkiye girmeyince çok sinirli oluyorum ve onada yansıtıyorum çünkü bu da bir ihtiyaç ve eşinin ihtiyacını karşılamıyor sonuçta galiba banyoda falan o kendi kendine hallediyor diye düşünüyorum uğraşmak istemiyor.
Siz daha cok sizi tercih etmemesine sinirleniyorsunuz benc
Banada strese girecek fırsatı verse koca
Ahahahhaha +1
++ hiç olmasa aramam da sinirlenmem de 😣
Demeyin öyle o da ayrı bir sıkıntı.
+++++++++++++++
Ay ne bıleyım varlıgı dert yoklugu yara bir durum ama :D
Çünkü hemen Kafamızda şu oluyor acaba başka biri mi var başka şekilde mi kendini tatmin ediyor beni sevmiyor bu ondan sonra benden soğudu mu Halbuki tam tersini yapacaktın onlara o düşünce vereceksin
Evet aynen bunları düşünürken buluyorum kendimi
Dilekciğim bu düşüncelerden Ben de çok geçtim canım ama bir yöntem buldum tamam mı böyle düşünerek kendimi yıprattı mı fark ettim şimdi hiç kafaya takmıyorsun umursamıyorsun yanaşmıyor mu Sen de yanaş mıyorsun enerjin ona yükleme bak nasıl peşinden koşuyor
Stres yapıyoooooooo
Neyi stres yapıyor acaba kaynanayla oturan kayınbaba dirdiri çeken çocukla ilgilenen benim sabah gidiyor akşam geliyor neyin stresi acaba😂
Şunu anlamıyorum. Kocanın kocalık görevi bu. Sen istiyorsun. Ve eşine bunu soyleyemiyorsun. Çok saçma. Evet libidosu dusuk olabilir ama seninki onu ki kadar düşük değil demek ki bir sıkıntı hissediyorsun. Açık açık eşinle konuş. Ya da sen yaklaş. Kendini tatmin ettiğini de düşünüyorsun. Bu ayrı bir konu. Eşin resmen senin hakkına giriyor. Ama senin istekli olduğunu bilmiyor. Senin de hatan var. Eşine bunca zaman hiç yaklasmamis olman da senin yanlışın dostum kusura bakma İstediğin zaman istediğini belli etmek en doğal hakkin. Ki bu eşlerin de hoşuna gider. Konusmamakla büyük hata yapıyorsun.
Ay dertsiz başına dertmi arıyon bacim allah aşkına. Bende bizimki bigun olsada arkasını dönüp uyusa diyorum 😆😆😆
Ha ha ha. Kız
Çünkü bu yeme içme gibi doğal bir ihtiyaç ve karşılanmadığında sinirli agresif hissetmen gayet normal
Kocanin tek işe yaradığı yerin o olması ama orda da işe yaramamasi olabilir.
Benimde bir yerden sonra kocam gözüme batıyor 😂😂
🤣🤣🤣🤣🤣
Ayy o kadar haklısınız ki😂😂😂
Darısı başıma 🥴
Ne yiyor ne içiyor sizin kocalar ya daha iki yıllık evliyiz yaşı da öyle büyük değil 33 yaşında niye böyle oluyor anlamıyorum.
Libidosu düşük herhalde .yemin ederim bende esin gidiyim hiç istemiyorum ama kocamı çok seviyorum onunla alakası yok tamamen libidom düşük . Eşinle konuşmayı denedin mi ?
Yok hiç konuşmadım bu konuyu onunla cesaret edemiyorum çekiniyorum. bir erkek bir ay nasıl dayanır anlamıyorum önceleri iyiydi ama son zamanlarda böyle oldu.
Ya bende böyleydim ama nedense bu aralar çok isteksizim hiç istemiyorum herhalde bende son olanlardan bir travma gibi kaldı çok ayıp olacak ama kimsemde yok yani açık açık demek için o iş olduğu zaman resmen benim kapılarım kapanıyor adam o kadar ugraşsa da açılmıyor herhallde isteğim kalmadı ya 🙄daha önce ***** kedi gibiydim evde şu an 80 yaşında nine gibiyim dönüyorum gotumu yatıyorum
Valla canım bilmiyorum bende bir tuhaflık var herhalde hiç olmasa aramam bile :) 9 ay hamilelikte hamileliğin son 4 ayi hiç olmadı doğum yaptım şuan 2 aylık hala birliktelik olmadı desem :) kanamam yeni bitti bu aralar olur belki ama olmasa bile İnanki aramam
İçimden bunlar geçiyordu bu aralar . Gerçekten bıçaklı civciv gibi geziyorum 😂
Sen yanaş kız kocana madem o yanaşmıyo. Bu işlerde yaptıkça yapası gelıyo insanın yapmadıkça soğuyosun
Neden olabilir kadınlar sevgi ve ilgiye muhtaç
Kocası tarafından da sevilmek ve oksnmak ister
O ara 7 aydır uzak duran ben ahahah bence yaklaşmadoğı zamanlarda acaba beni sevmiyorum niye arzulamıyor diye düşündüğaün için sinirli olabilirsin erkekler stresli olduklarında uzak duruyolar ama o sürede de ne yapıyor acaba nasıl uzak durabiliyor diye düşünüp kafanda senaryolar ürettigin için olabilir sinirin
Çünkü erkekler cinsel isteklerini açıkça ifade edebilirken toplum, kadınlara sürekli baskı uyguluyor. Bence bunun sonucunda dolaylı yoldan sinirle ifade buluyor. Toplumu işin içinden çıkardığımızda kadın ve erkek cinselliği arasındaki fark ya çok küçülür ya da yok olur.
1,501,790 soru
24,521,661 cevap
359,539 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın