0 oy
845 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (291 puan) tarafından
Kozlar sevgimden emin olamıyorum ya bu nasıl bişey Allah aşkına gecen sene tam bu ay sorsaydınız canımdan cok sevıyorum derdım ama şuan sanki boşluktayım sankı sevgı kelımesını blmıyorum hıc yasamadım emın olamıyorum nıye boyle oldum nolır yardımcı olun yasayan oldumu aranızda böle bişeyi hıc lutfen düşüncelernizş yazın lütfen cok ıhtıyacım var oaram parcayım:(

16 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bir olay falan mı oldu 
tarafından
Kaç  yıllık evlisiniz seni eşinden sogutan ve sebep olmalı
(291 puan) tarafından
Temmızda 4 yıl olcak düşünüyorum düşünüyorum bis ebep bulamıyorum en azından bu duyguya kabpıldıgım dönemde eşimin bana karşı bı hatası olmadı:(
tarafından
Allah Allah bir sebep yoksa ilginç ya
(291 puan) tarafından
Evet çok ilginç :(
tarafından
Yatağını kontrol et altını üstünü yastık yüzlerini eşinin olduğu taraf duvarları kontrol yağlı gibi bişey mi duvar ceket cepleri dolap içlerini kontrol et herhangi şüphelendiğin ne varsa evine ait olmayan bir şeyin içine topla
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bunun bir sebebi olmalı sebebini demeden biz nasıl bilelim
(291 puan) tarafından
Bu duyguya kapılmama sebep olcak bşey olmadı canım gerckten zaten bmde aylardır buyuzden kendımı yıyorum neden durup duruken boyle oldu dıue yanı bı sebbei olsa siZınle oaylasırdım ona görede davranırdım ama yok :(
0 oy
tarafından
Yanlış mı yaoti sana ?
(291 puan) tarafından
Hiç bi sebep yoklen durup dururekn beynıme helen sacma bi düşünceden sonra böle oldu :(
0 oy
(8,532 puan) tarafından
Böyle hissettirecek bir şeyler yaşamışsın muhakkak.
(291 puan) tarafından
Evliligim ilk senesi çok sancılı kavgalı bi sürecti ama sonradan yavas yavas dızelmiştik hatta gayrtte mutluyduk tabi benim pskolojık skkıntılarım harıcınde :(
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Bu durumda olmanın Bi sebebi vardır canım 
(291 puan) tarafından
Arıyorum bulamıyorum yok gwlmıyo aklıma yemın ederım :(
0 oy
tarafından
Evinde kuran oku kuran ac şeytana fırsat verme 
(291 puan) tarafından
Bakara suresı yasın suresı dınlerım sureklı evde ama nıye bole oluyo anlamıyorum:(
0 oy
tarafından
Olgun davran kendine gel sirkelen nazar değmiştir 
(291 puan) tarafından
1 sene oldu  nazar olsa gecmezmıydı :(
tarafından
Aynen gecerdi 1 senemi var bu durum ilişki niz nasil gidiyor
0 oy
(2,016 puan) tarafından
Canim esinin yaptigi sana normal gelen merhametsiz davrandigi bir durumdan kaynaklanabilir ondan sonra buna dusmus olabilirsin
(291 puan) tarafından
1 sene olcak ya düşünüyorum o dönem mutluyduk benım pskolojık sıkıntıslrım harıcınde neblım eşim şyi bi insandır iyi babadırda :(
(2,016 puan) tarafından
Bir psikolaga gitmeni ve bu durumu esinle paylasmani tavsiye ederim
0 oy
(3,015 puan) tarafından
Evlilik terapistine veya pisikyatriste gitmenizi tavsiye ederim ilerde daha büyük sorunlarla karşılaşabilirsiniz eşinize de yansıtma dan bence bir yardım alın ve sorunu çözün 
(291 puan) tarafından
Pskologa gıttım faeklı sıkıntılarımda var daha oncede gıtmıstım eşine karsı olan bu seyın pskolojıkmende olabılır ama tamamen buyuzdendır dıyemem dedı
(3,015 puan) tarafından
Sürekli evin için de.  ya vedut ya vedut de eşine yansitmadan da sürekli bunu oku eşinin ve kendi üzerine oku  Allah'ın izni ile sevgi ve muhabbet artar
0 oy
tarafından
En korktuğum şey bir gün ondan soğumak ona karşı hissettiklerimden emin olamamak allah kimseye yaşatmasın geçer inşallah  geçiçi bir durumdur bu yaşadığınız 
(291 puan) tarafından
Aminnn nolır duanıza katarmısınız bılerelıgınede olsa :((
0 oy
tarafından
Canim hocaya baktir buyu yapimis gibi
(291 puan) tarafından
Canım dıger postumu oku
0 oy
tarafından
Piskolojik skntim var demssn cnm bence doktora ck 
(291 puan) tarafından
Gittim canım bu durumumla pek alakalı olöadıgını soyledı
0 oy
tarafından

Rahatlık batıyor olabilirmi :ermm:

0 oy
tarafından
Anaaaaaaaaaaaaaa bu şey mi kocaya karşı olan sevgi miydi açlık mi öyle bişey di o muydu kız ... Evlat olunca insanin gözü ne eş görüyor ne akraba gerçek sevgi odur bence 
(291 puan) tarafından
Canım benım gozum evladım ve esımden baskasını gormuyod aılemı bıle :(
tarafından
O zaman okunmussundur canım öyle hoca moca arama yatak falan ara birşey bulursan at pis suya ... Aç nazar duasını süreleri oku oku yatağa üfle eşine üfle gider inşallah
0 oy
(1,829 puan) tarafından
Yorumlarda soğuman için bir sebep olmadığını yazmışsın. Acaba o dönemde bir başka erkeğin ilgisi hoşuna falan mı gitti canım. Yani başka birinden gördüğün ilgiye karşı kalbin heycanlandiysa bu da eşine karşı soğumaya sebep olur bence 
(291 puan) tarafından
Sadece swyı hatırlıyorum bı duyguya kapılmadan once bı dugunde hamıle bı kız gormustum eşi nasıl gızel ılgılenıyodu ıcımden gecırmıstım bizde o sıkıntıalrı yasamasaydık esım keske böle ılgılenseydı benle ama buyuzden olabılırmı blmıyorum cok sacma degılmı canım sencede
(1,829 puan) tarafından
Olabilir canım. Bu da bir sebep. Ama madem bir sorunun yok şöyle düşün. Mesela eşinle yanyana oturuyorsun ona ilk aşık olduğun günleri getir aklına flört dönemini evliliğinin ilk ayını felan hatırlat kendine o duygularının tekrar canlanmasına yardımcı ol
0 oy
(1,844 puan) tarafından
Eşlerle upraşır şeytan vesvese verir. Çirkin şöyle böyle diye. Çok normal duaya sığınman lazım canım 
(291 puan) tarafından
Cok haklısın canım bıde ben esımı cok sevıyodum oladar yasaıdımız seye ragmen hıc eksılmemıstı sevgım :(
(1,844 puan) tarafından
Hala seviyorsun sevmesen böyle sormszdın burda. Tamamen şeytan vesvesesi. Beraber bişiler yapın duayı da bırakma elden
(291 puan) tarafından
Gerckten ölemi sevmesem burda defalarcar post acıp somazdım demi su yorumu yazmanız bıle ıcımı ole ferahlattıkı rabbım razı olsun
(1,844 puan) tarafından
Senden de razı olsun Allah huzur versin inşallah

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 806 göst.
0 oy
2 cevap 135 göst.
27 Kasım 2022 Diğer kategorisinde I3lknurum.02 (948 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 383 göst.
19 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Nuraydnn (256 puan) tarafından soruldu
+3 oy