0 oy
305 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Evlendiğimden beri eşim zorluk çıkarıp duruyor. Artık kendime güvenimi bile kaybettim neredeyse. Ne yapsam bir kulp bulacak ne desem beni suçlu çıkaracak nasıl davransan beni kötü gösterecek. Arada bir duygusal iyi şeyler yapıyor onun dışında kendimi kötü hissediyorum. İyi desem değil kötü desem değil ne zaman ne yapacağı belli değil. Bir şey canımı sıksa kendi hatalı olsa bile gelir beni suçlar ne yapar eder okları bana çevirir. O kadar sıkıldım bunaldım ki mücadele edecek halim yok. Geçen akşam gece psikolojik olarak kötüydü yanında destek oldum. Sonra kalkmış bugün de ayrı yatalım diyor neden diye sordum bana doğru kelimeyi bulamıyorum diyor. Ayrı yatalım sorun değil de nereye kadar ayrı yatacak ben genç bir kadınım yalnız yatmak istemiyorum. Sevmiyor desem değil seviyor desem seven böyle yapmaz. Sizce ben ne yapayım yaaa. Bir süre sessiz mi kalayım yoksa alıp karşıma konuşayım mı? Gerçi kınuşsam yine ben suçluyum...

4 Cevaplar

0 oy
(7,761 puan) tarafından
Psikolojik sorunları olabilir veya başka biri olabilir.
(662 puan) tarafından
Bencede bende bunu yazmaya geliyodum
tarafından
Başka biri olduğunu zannetmiyorum canım o konuda güveniyorum. Ama psikolojik sorunu olduğu kesin ailesi bile zor insan diyor
(662 puan) tarafından
Benimkide öyle anlattığında beter inan ben bitirme noktasındayim ilk zamanlar seninki gibiydi git gide beter oldy
-Reklam-
0 oy
tarafından
dogru kelime yi yaziyorum. g... rahat batmis : )
tarafından
Yaaa çok çok doğru diyorsun yemin ederim işten gelir yemeğini yaparım evimi temizlerim kendime bakım yaparım güzel giyinip karşılarım zıttına gitmem ama yok adama rahat batıyor sıkıldım artık bende
0 oy
(2,363 puan) tarafından
Bende  cozemedim ama icinde yaşadığı belki farkı istekleri vardır sıkıntı vardır bilemiyorum karışık görünüyor
tarafından
Sıkıntısı herkesi eleştirmesi, hep kendini doğru bilmesi, karşısında ki insanın duygularına önem vermemesi ve bir sürü şey. Bunları bir tek ben demiyorum ailesi çevresi bile bunu diyor.
0 oy
tarafından
Bir süre üstüne gitme ama konuşup halletmelisiniz 
tarafından
Az önce konuştum bana bu şekilde davranamazsın ben sana sen de bana saygı duymak zorundayız benimde duygularım hislerim var evlendik diye hiçbiri bitmedi beni anlamanı istiyorum dedim. Sinirimden ağlayarak anlattım ama rahatladım
tarafından
Çok iyi yapmışsın canim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 377 göst.
18 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Glstanbeste (302 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 271 göst.
25 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sevii (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,221 göst.
17 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Dilek06 (539 puan) tarafından soruldu