0 oy
160 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (48 puan) tarafından
Kızlar annem köye gitti bende bi haftalığına onlara geldim kardeslerime bakmaya neyse eşim hic arayıp sormuyor beni daha öncede beni aldatıyor mu diye süpheye düşmüştüm cok garip şeyler hissediyordum dün gece dedim ki ALLAHIM eger kocam beni gercekten aldatıyorsa rüyamda göriyim bi anda çıktı ağzımdan ve gercekten gördüm esimin aldattığını etkisinde kaldım resmen eşim de çok degisti napıcam bilmiyorum bende artık eskisi kadar üstüne düşmüyorum çünkü cok yoruldum

5 Cevaplar

0 oy
(1,830 puan) tarafından
Eve gidince telefonuna bak. Haritalar geçmişine bak hangi gün nereye gitmiş . Varsa bir şey Rabbim çıkartır karşına 
(48 puan) tarafından
Telefon kullanmıyor canım
(770 puan) tarafından
Telefon kullanmıyorsa seni nasil arayacak
(48 puan) tarafından
Ama annesinde kalıyor ondan araya bilir o istedigi zaman her türlü ulaşıyor bana
-Reklam-
0 oy
(3,831 puan) tarafından
Ne diyim bilemedim yani hakkında hayırlısı olsun
(48 puan) tarafından
Amin canım çok üzülüyorum böyle olmasına
0 oy
tarafından
Senin bilinç altından dolayı öyle olmuştur eğer hiç bişey yokken gorseydin olabilirdi benim öyle olur aldatmaa değilde   arkamdan iş cevirince rüyamda görürüm .... Bir arayıp sormamasinj aldatmaya baglayamazsin 
(48 puan) tarafından
Ya bak nasıl anlatym bana karşı soguk sadece afedersin iliski icin yanaşır hi haftadır annemdeyim bi kere aramadı
tarafından
Demekki sende aramamissin .... Canım aldatan erkek genelinde huzursuzluk çıkarma ve o iş bile yanasmama oluyor ... Belki kendince sorunları vardır ... Şüphen varsa takipte kal ve delil yakala ama belli etme birşeyde yoksa için rahat etsin
(48 puan) tarafından
Telefon kullanmıyor canım ben bi kac kere ulastım ona ama pisman oldum çünkü hep ben adım atıyorum ona karşı
tarafından
Evlilikte ben sen yokki kimin gucu ne gerektirirse o dur ....  Kız niye yok bozuk de lütfen bu devirde kullanmıyor sevmiyor deme
0 oy
tarafından
Bilinç altı da olabilir 
0 oy
(2,513 puan) tarafından
Senin bilinçaltına öyle işlediği içinde görmüş olabilirsin
(48 puan) tarafından
Insllah öyledir

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 141 göst.
17 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Havva4545 (993 puan) tarafından soruldu