0 oy
140 göst.
Aile kategorisinde (22 puan) tarafından
Kızlar 4 yaşında oğlumun çenesi önde olduğunu öğrendik  kuunuştuğumuz özel hastaneler 12 binle 15bin fiyat verdi henuz cucuk muane olmadı   araştırıyoruz iyi bidpkrur bulmak için çevresinde büyle bir şey başına gelen varmı nasıl bir yol izlediler dözelirmi 4 yaşında, ağızda telle dayanırmı alışırımı devlete randavu alsan ilgilenirimi özel hastane devlet sıraya koyar 8 sene seragelmez diyo diş değil çene yavrum beslenemiyo 2 lokma alsa dişim ariyo deyip kalkiyu çeneye diş diyo  çineyemeden yutuyu karın ağrısı yapiyu  bilgisi olan varmı neler bekliyor bizi 

7 Cevaplar

0 oy
(7,652 puan) tarafından
Devlete de danışın 8 sene sıra olduğunu kim demiş çok saçma geldi bana 
(22 puan) tarafından
Gidip konuştuğumuz ağız diş hizmeti veren  özel hstanedeki danışman ve  fiyat veren muhasebeci dedi
(7,652 puan) tarafından
Belki de onların işine öyle gelmiştir
-Reklam-
0 oy
(767 puan) tarafından
Devlet hastaneleri acilse hemen hemen yapar ama normal birşeyde sıraya koyuyorlar eltimi. Oğluna dişleri erken çıktığı için  dış sabitleyici vermişler yeni gelen disleri düzgün çıksın diye siz önce bı devlete görünün
0 oy
(770 puan) tarafından
Benim eşiminde çenesı çıkıyor böyle çıkınca takır takir ederdi daha dogrusu eşimin sülalesinde genel var canım ama bi zararı yok geri kendileri takıyor acaba sizin cocugundami çıkıyorki .hastaneylede pek bi bilgim yok canım çok gecmiş olsun
0 oy
(3,267 puan) tarafından
Böyle biseye devlet 8 sene sıra vermez çünkü devlette böyle bi uygulamayı tamamen parasız yapmıyor. Bence siz Bi fakültenin diş hastanesine başvurun önce ordan bilgi alın. Ben daha geçen aylarda implant yaptırdım yok 6 ay yok 1 sene beklersin diyorlardı 2 haftada implant koyuldu 3 ay sonra da protezi koyulacak dendi. 8 sene diye bisey yok eğer ki dolgu tedavi gibi durumlar olursa o zaman her dişe ayrı randevu alıyorsun o çok uzun sürüyor. 

Allah kolaylık versin şifa versin daha 4 yaşında o tellerle durur mu acaba o takıldı kafama sadece 
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun.Universitede bir arkadaşım öyleydi çenesi ilerideydi o da yaptırmayı düşünüyordu.bence küçükken tedavi olması çok daha iyi 
0 oy
(1,154 puan) tarafından
Canım uzak bir akrabamızın torununda vardı 6 7 yaşındaydı takıldığı zaman bir süre kaldı kaç sene tam bilmiyorum sonra çıkardılar ve çok rahattı ilk başlarda çok ağrıyor diyip ağlıyordu ama sonra sonra alıştı sanırım  Rabbim yardımcınız olsun 
0 oy
tarafından
Eltimin kızı da çenesi öndeydi onlarda özelde yaptırıyor ama 9 yaşında başladılar 4 yaş çok erken

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 777 göst.
16 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Z. (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 479 göst.
4 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 138 göst.
0 oy
1 cevap 22 göst.

405,649 soru