Benim oğlumun hastanedeyken düşdü göbüşü hemşirede abla atma bunu buraya göm dedi benim annemde buraya gömmüş bebek hemşiresi oldum dedi bilmem aslı varmı bunun annem ilk oğlumun kini camiye gömdüydü bende hastane bahçesine gömecem siz ne düşünüyosunuz bu konuda kızlar
Evin bahçesine gömdük ev kızı olsun bıdığım espri bi yana ne yapacağımızı bilemedik inanmamda böyle şeylere bari bahçeye gömelim dedik
Bence saçma benim.kendi göbek bağım düşün bak ben evlendim çocuğum oldu İzmir'e annemlere gittiğimde sorsam annem çıkarıp gösterir evde saklamış bence yok oraya dik buraya dik saçma ya
Bizim de çekmecede öyle duruyor benden uzağa gitmesin ne yapacağım bilmiyorum
Kocana vee rahime o nere gömecegini bilir
Eve bağlı olsun derken evde kalmasın kızlar benim kızımın ki de hala cekmecede duruyor valla. 3 yaşında oldu çocuk
camiye gömdüm belki imam olur
Bemim göbek bağımı annem imam hatip okulunun camine gömmüş Hiç aklımda yokken imam hatip okudum
Oğlan kardeşim hep evdeydi duruyordu öyle evden dışarıya çıkmazdı çocuk geçen sene annem gömmüş bir yere çıkmaya başladı
3 aylık olduk bız hala cekmecemde duruyor ama ılk fırsatta camıye gommeyı dusunuyorum aslı var mı bilmiyorum ama umarım vardırda hayırlı ıyı bır ınsan olur
Ay benim annemin cantasinda geziniyo universiteye yakin oturuyo diye verdim bahçesine gömüver diye. O da firsat bulup gömemis cantasinda duruyo. Üniversiteli olsun derken anneannesi gbi gezinti olucak bu gidisle
1,492,054 soru
24,380,139 cevap
348,675 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın