0 oy
261 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Daha öncede görümcem aramıştı küs olan eltınıde çağırman lazım diye cagırmamıstım kaynanam doğum günü  geldi suratını astı pasta yemedi annemlerle konuşmadı ben yinede hiç bir şey olmamış gibi davrandım foto çekildik niye öyle yaptın bile demedim eşimde anlatmadım çünkü aşırı anneci olduğu için beni haksız bulur doğum günü den bu yana eltimle daha bir sıkı olmuş benimle fazla muhattap olmuyor kendi bilir ne hali varsa görsün gelip çocuğumun ilk doğum günü de böyle davrandıya Allah onun kalbine göre versin ayrıca kaynım geldi aşağı çocuklara da pasta gönderdim çocuklarını bırakmadı gelsin çocukları doldurmuş zaten beni düşman biliyorlar gönderdim kaynım a bağırdı götür onu eve sokmam bağırdı çağırdı eşim olacak dengesiz de kadın haklı diyor beni suçluyor 

4 Cevaplar

0 oy
(1,622 puan) tarafından
Kus olduğum birini kim olursa olsun asla evime cagirmam hadi çağırdın diyelim karşı tarafta biraz gurur olursa gelmez ben gitmem asla eşime de kesinlikle söylerim haklı haksız ayıran biri annem diyip de o haklıdır asla demez herkesi dinler bensem ben kaynanamsa kaynanam asla.ayrim yapmaz ki öyle olmalı 
tarafından
Aynen canım Allah millete koca vermiş destek olsun diye banada düşman vermiş ailesiyle bana şeytanlık yapsın diye doğum günü de paylaşınlarıma bile bakmadı Watsaptan durumlarıma bir tane foto bile atmadı duruma
-Reklam-
0 oy
(916 puan) tarafından

Çok haklı olduğunu söyleyemem insanlık sende kalsaydı...

Ama kaynanan da g*ötlük yapmış ikinizde onun için aynı mesafede olmalısınız eltin yüzünden sana Tavır takınması ergence bide torununun doğum günü yani Allah ıslah etsin inşallah;)

tarafından
Allah onu bildiği gibi yapsın
0 oy
tarafından
Ben olsam bende çağırmam iyi yapmışsın boşver 
tarafından
Aynen canım

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 266 göst.
7 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu
0 oy