0 oy
688 göst.
Diğer kategorisinde (13,425 puan) tarafından
Kızım hasta 2 haftadır tekrar eden ateşi vardı sürekli kontrole gittik 10 gündür antibiyotik kullanıyo iğne oldu bunun 4 günü kalan 6 gün şurup. Bugun aniden kusma başladı. Acile gittik zaturre dıyo ne öksürük var ne bi şey... Enfeksiyon yüksek. Yatış verelim dedi fakat buranın dev hastanesi çok yoğun ve hijyenik değil. Yarın Diyarbakır a götüreceğiz. Lütfen dua edin, lütfen içime su serpin. Ben gözüm gibi bakıyorum yavruma o da tükendi ben de babası da. Allah adı için Piraye dicle ye namazınızın ardından duanızda ya da içinizden geçirip bir şifa dileyin. Çok kötüyüm kızlar. 2 haftadır yer gök zaten birdi bizim için şimdi bunla iyice sarsıldım

25 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah şifa versin canım ya çok üzüldüm bizde kışı hep griple geçirdik çok zor Allah yardım etsin 
(13,425 puan) tarafından
Aynen canım sürekli hastaydı Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(1,390 puan) tarafından
Allah sifa versin canım benim işimiz sanslıysak iyi bir doktora kalıyor malesef ozel de devlette fark etmiyor. Okudum canım kızımıza Allah im sifa versin. Turp gibi donsun evine insallah. 
(13,425 puan) tarafından
Allah tazı olsun canım iyi dr bulmak da çok zor kimisi umursamaz kimisi sert davranır
0 oy
(1,153 puan) tarafından
Canım Rabbim evladımızla sınamasın bizi şifası tüm çocuklara olsun inşallah röntgen temiz mi? Eğer röntgen de çıkmadıysa ihtimal üzerinden gidiyorlarsa zatürreye dönecek bronsittir ben bronşit hastasiyim devamlı zatürre başlangıcı olurum ciğerler temizse çok güzel dinlenip uyuyacak çok güzel yiyecek birde kışın bile bir cam açık olacak hava sürekli temiz kalacak öyle saat başı havalandırma yetmez devamlı bir yerden hava gelecek 27 yaşındayım bu illetle 40 im çıkmadan tanışmışım...
(13,425 puan) tarafından
Röntgende çıktı canım dinlemede duymadı dr ilginç olan da oydu zaten bizim kreşe başladı başlayalı hasta
0 oy
(2,671 puan) tarafından
Rabbim şifa versin inşallah canım gönlünü ferah tut Allah'ın izniyle iyilesir
(13,425 puan) tarafından
Allah razı olsun canım
0 oy
(1,313 puan) tarafından
Rabbim evladına şifa versin inşallah geçecek merak etme bizde Diyarbakırdayiz yardım edecek bişey olursa burdan yaz 
(13,425 puan) tarafından
Allah razı olsun canım benim çok sağol
(1,313 puan) tarafından
Nasıl oldu canım
(13,425 puan) tarafından
Canım genel durumu daha iyi 3 gün iğne ve ilaç kullandık yarın kontrol var olmazsa yatış verecek

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 269 göst.
11 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde zeynos1234 (3,736 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 1,086 göst.
13 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 346 göst.
12 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Anne67 (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 622 göst.
18 Haziran 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,247 soru

12,409,923 cevap

44,792 kullanıcı