8 aylık evliyim. 27 haftalık hamileyim. Evlilikten 3 ay sonra sorunlarımız başladı, eşimle anlasamamaya başladık. Ama iş işten geçti çoktan hamile kalmıştım bile. Şimdilerde de bosanirsak o çocuğu senden alırım, yasa falan dinlemem benimle kalır diyor. Zaten hamilelik psikolojim bozuktu iyice bozuldu. Hamileliğim hep gözyaşı ile keşkelerle geçti. Evlilikte ben ne dersem o olur, doğru veya yanlış hep benim istediğim olacak, beni kimseyle kıyaslama, beğenmiyorsan çekip gidersin, bebeği de senden alırım diyor. Meslegim var, hamile olmasam çoktan ayrılırdim ama evlat hasreti çekmek çok zor.. Nasıl dua edicem bilmiyorum, Rabbim diyorum eğer ayrılık varsa, mutsuzlulugumuz devam edecekse bebeğimi kucağıma almadan kokusunu içime çekmeden emzirmeden onu karnımda canını al diyorum. Yavrumun anasız babasız büyümesini istemiyorum, mutsuz bi ailede büyümesini istemiyorum. Rabbım benden al, çocuğu olmayan çok isteyen hakeden insalanlara ver diyorum. Ben evlenmeyi de çocuk sahibi olmayı da çok isterdim hayal ederdim, Çok istediğim için bununla sınanıyorum galiba. Ne evliliğimin ne de hamileligimin tadını aldım, hayatım gözyaşı ve keşkelerle geçiyor. Nolur dua edin, eğer eşimle sonumuz ayrılıksa, aramız hep böyle mutsuz olacaksa bebeğim kucağıma gelmeden karnımda melek olup uçsun