Ya neresinden başlasam bilemiyorum p kadar travmam varki geçmişimde en büyüğü annem tabii soyle anlatayım evin 4. Kizi olarak dünyaya gelmişim ben doğduğumda annem çok ağlamış gene kız diye babam bizi çok severdi küçükken ama annem o kadar zalim bi kadındı ki bizi çok döverdi öyle döverdi ki bi kere ablama çatalı fırlatmış ti bacağına saplanmıştı çatal diğer ablamı korkutmuş ablam kekeme olmuş küçükken sonra düzeldi tabi diğer ablamı 16 yaşında evlendirdi 17 yaşında dul kaldı ablam kocası ölmüştü ona 6 sene boyunca kan kusturdu resmen dulsun gulme konuşma giyinme makyaj yapma diye daha 17 yaşında dul kaldı düşünün çocuk sonra 14 yqs büyük adama verdi diğer ablamı istemedigi halde başkasına verdi sevdiğine mi varacaksin diyerek daha neler neler beni bi kere erkek kardeşimin çikolatasını aldım diye öyle bi dövdü ki daha 8 9 yaşlarında biseydim kafamın üzerine basarak tepeleyerek dövdü yüzümde yaralar kabuk bağlamıştı yaa daha neler neler o kadar kötü bi çocukluk yaşadım ki büyüdüm genç kız oldum erkek arkadaşımla konuştuğumu öğrendi diye beni onunla birlikte olmakla suçladı hergun seni doktora götüreceğim ahlaksız bilmem ne diyerek biz bugüne kadar o kadar sıkıntı çektik ki ablalarimla hep annem hasta aman bisye olmasin diyerek sustuk yinede severdik annemiziherkesin annesi öyle sanardik büyüdükçe evlenince anladık ne işkenceler çektiğimizi evlendim kocamdan çok eziyet etti o konu da çok uzun anlatsam roman olur ama hiç oraya girmeyeceğim konu şu ki annem erkek kardeşlerime aşık gibi bakiyo o kadar seviyo ki o kadar haksız yapiyo ki annemin onları sevdiğini görünce demekki bizi sevmiyormuş bizi önemsemiyormuş diyoruz hepimiz 3 ablam ve ben resmen hepimizin geçmişten gelen psikolojimizi alt üst eden travmalarimiz varki annemden bunu asamiyorz annemle bu konular hakkında en ufak bisey konuşsak ağlayarak bizi suçlu ediyo ve ben çok çile çektim diyip bizi susturuyor agliyo kafayı yemek üzereyiz hepimiz anlatamadığım o kadar şey varki doluyum kizlar içimi dökmek istedim uzun oldu ama okuyan herkes içimin ne Kdar dolu oldugunu anlayacak