0 oy
646 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,635 puan) tarafından
Eşim köye zeytine gitti. Dün sabahtan beridir yok. Ben de görümcemde kaldım,  öğlen geldim eve. Sıkıldım :(  Napiyorsunuz, nasılsınız? Anlatın bakalım ne var ne yok? Keyifler yerinde mi :)

10 Cevaplar

0 oy
(1,983 puan) tarafından
Valla canım ben uzandım öyle ufakligin hareketlerini dinliyorum izliyorum sen nasilsin 
(2,635 puan) tarafından
Iyiyim çok şükür. Bu hafta sonu annemler gelicek Allahın izniyle. Onların mutluluğu var üstümde :) Bi kaç gün önce nişanım geldi. Sancılarımın gelmesini bekliyorum işte :)
(1,983 puan) tarafından
Gözün aydın diyeyim o zaman canım inslalh bir avazda kurtarsın rabbim meleğini al kucağına:)
(2,635 puan) tarafından
Inşallah kuzum. Darısı beklenenlerin başına
(1,983 puan) tarafından
Amin canım inşallah:)
-Reklam-
0 oy
tarafından

Oğluş uyuud bnde netfilix den film bakıyorum cnç izindeyik yarın dönüyoruz eve uf öyle işte :)

(2,635 puan) tarafından
Yaa çikolatam ♡ oğluş nasıl , sen nasılsın :)
tarafından
Paşa iyi cnm Bnim koşturuyoruz peşinde 3 ylık olduk büyüyoruz bnde iyiyim çok şükür sen nasılsın canım bnimmmm
(2,635 puan) tarafından
Oooo maşallah kız :) iyi işte nişan geldi bekliyorum  bende doğurmak için :)
tarafından
Hadi bakalım sağlıkla kavuştursun Rabbim yavrunaa inşallah canım benim :)) ❤️❤️❤️❤️
0 oy
(926 puan) tarafından
Evde tek başınayım öğlene kadar eşimle vakit geçirdik sonra yine ise gitti adam pazar günleri bile çalışıyor:( hala gelmedi onu bekliyorum 
(2,635 puan) tarafından
Bende bekliyorum bacım dünden beri yok yanımda.. :/
(926 puan) tarafından
Insan özlüyor ya saatler gecmiyo:((
0 oy
(3,696 puan) tarafından

Ben iyi değilim bu ara.. Afakanlar basıyor beni.. Her yerde ödün vermesi gereken biz oluyoruz.. Ne adaletsiz dünya be oof off...:dizzy::pouty:

(2,635 puan) tarafından
Noldu kuzum anlat? Dünya adaletli olsaydı herkes kaliteli yaşam sürerdi zaten :(
(3,696 puan) tarafından
Özelden yazsam :/ uzun hikaye çünkü
(2,635 puan) tarafından
Olur canım bekliyorum
0 oy
tarafından
Kotuyum cunki cok uykum var oglumla oyun oynuyoruz onu yormaya calisiyorum uyusun diye amma uyuycak hali yok sabahtan oyuncagi saliyorum ona bakiyor 
(2,635 puan) tarafından
Babaya ver o uğraşsın biraz
tarafından
Hayatta yapmaz kendim kac gundur qiribim cok hastayim bi kere bile kalkip bakmadi simdide gel bak dedim sen annesin bak kendin dedi
(2,635 puan) tarafından
Yaparken pesinde koşuyor ama. Bakacak sen anaysan oda baba
tarafından
Artik alistim 5 dakka seviyo bebeyi sonra gece yarilarina kadar tv izliyor biraz yardim et diyincede yorgunum ben diyip uyuyor
0 oy
tarafından

Bugün canım sıkkın nedense kahve yaptım kendime balkonda sigara ile içiyorm:getlost:

(2,635 puan) tarafından
Afiyet olsun canım.  Baba zula bir sana bide bana yi dinle iyi gelir
tarafından
Tamam dinliycm şimdi
0 oy
tarafından

Wc klozetle aşk yaşıyoruz:'(  kusmaktan mahfoldum 

(2,635 puan) tarafından
Oyy neden kii
tarafından
Hamileyim 3 ay oldu nerdeyse kusmakar başladı perişanım :(
0 oy
(2,840 puan) tarafından
Herifi ise yolladim bebegimi uyuttum buyuk oglani banyoya atcam sindik orda çimsin azicik bende bulasik toplucamm vay halimeee
(2,635 puan) tarafından
Kolay gelsin anaaaaamm
(2,840 puan) tarafından
Sagol yawrum :) kolaysa saaannnaaa gelsin
(2,635 puan) tarafından
Dün geldi mahvoldum :/
(2,840 puan) tarafından
Gecmis olsun madem :))
0 oy
(795 puan) tarafından
Detaylı temizlik yaptım çok yoruldum bebeğinde pişik oldu ya 
(2,635 puan) tarafından
Ayy bi yorgunluk kahvesi yap kendine
0 oy
tarafından

yemegim hazir evim temiz çocuğu uyuttum makyaj yapip saçlarımı duzlestirdim eşimi bekliyorum gelsin de azicik ayaklarima masaj  yapsin cok yorgunum bugün:D bi dr dizim var kimse bilmez onu izlicezz

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 338 göst.
0 oy
31 cevap 1,186 göst.
0 oy
14 cevap 281 göst.
18 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Nehirrr (1,040 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 88 göst.
24 Ekim 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Aysegul&20 (5,377 puan) tarafından soruldu

409,026 soru

12,293,847 cevap

38,280 kullanıcı

Kategoriler

...