0 oy
1,257 göst.
Diğer kategorisinde (1,983 puan) tarafından
Kizlar hani beni kimse yanlış anlamasın ama burda olsun öbür tarafta olsun elimizden geldiğince açılan postlara yardımcı olmaya çalışıyoruz hepimiz yapıyoruz bunu o yüzden sağolun ama bagzilari varki yorum yaptığımız halde yardımcı olmaya çalıştığımız halde cevap dahi verilmiyor ve baktığımda çoğu yazana cevap veriliyor kendimi snki gorunmezim gibi hissettim bu durumda ve açıkçası hem üzülüp hem sinir oluyorum bilmiyorum sizde aynı fikirdemisiniz tamam belki çoğunuz burda bayadir tanışıyor ama o postta başkasına cevap verilip bana cevap dahi verilmediginde kimseye yardımcı olasım gelmiyor açıkçası bu benim düşüncem

20 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Hiç bakmıyorum kim yazmış etmiş bn paylaşırım bilgimi egosu onun olsun
(1,983 puan) tarafından
Canım bende biraz kırıldım bu duruma o yuzdn paylaşmak istedim
tarafından
Tanımıyorum etmiyorm aman banane ya
-Reklam-
+1 oy
(2,557 puan) tarafından
Ben o kdar vakit ayirip yorumumu yapmışım bilgimi tecrubemi paylasmisim ustume dusen görevi yapmışım karsi taraf oyle kişi ayirma gibi terbiyesizlik yapiyosa onun sorunu hiiiiiiccc sorunu kendimde aramam umursamam da :)
(1,983 puan) tarafından
Malesef canım bu gün bir iki postta başıma geldi açıkçası kendimi enayi gibi görünmez hissettim güzelce yardımcı olmaya calismisim kalkipta bana cevap vermeyip başkalarina veriyorsa ayıbı kendinin haklısın
(2,557 puan) tarafından
Bilmeden de yapmış olabilir bazen bildirimi aciyorum bakamadan bi isim cikiyo unutuyorm vs ama kendim post actigimda açıp tek tek bakiyorm yazmadığım biri kalmismi ayip olamsn diye
(1,983 puan) tarafından
Valla canım ben bütün cevaplara cevap veriyorum tabiki dalgınlık olabilir ama iki dakika içinde basksina cevp verilince kiriliyorum açıkçası
0 oy
(2,631 puan) tarafından
Bazen unutuluyor canım. Bazen vakit olmuyor. Bazen işe gelmiyor. Herkes aynı değil ki :) ben elimden geldiğince herkese yazmaya çalışıyorum cevap veriyorum..
(1,983 puan) tarafından
Bende aynıyım canım ya elimden geldiğince değil her yardımım dokunan posta yazıyorum haklısın her insan bir değil :)
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Herkes herseyi bilmeyebilir her konuda bilgi sahibi degiliz sonucta, bildiklerimize yorum yapiyoruz bilmediklerimizide yanlis yonlendirmek istemiyoruz 
(1,983 puan) tarafından
Canım postumu yanlış okumuşsun sorun biseyi bilip bilmemek değil bnim yazdigim şu biri post açıyor ben yardımcı olmaya çalışıyorum ama bana cevap verilmeyip başkalarına cevap veriliyor bu yani
(5,514 puan) tarafından
Aha kusura bakma canim yanlis anladim ozmn sana cevap wermeyene bi daha yazma
(1,983 puan) tarafından
Önemli değil canım işte yapamıyorum genede yardımcı olmaya çalışıyorum aman nebiliyim kırıldım öylede paylasmk istedim
0 oy
(6,791 puan) tarafından
Aynen öyle çok katılıyorum postuna bir çok kişi öyle yapıyor canım. Soruları soruyor hiç kimseye cevap vermiyor. Sadece okumak la yetiniyor sanırım. En azından nezaketen bir cevap verse ne güzel olur...
(1,983 puan) tarafından
Ayy evet canım ya çoğuda kendini beyenmis egolu ayıp denen birşey var insan ister istemez sinir oluyor
(6,791 puan) tarafından
Öyle yapanlara ben artık cevap vermiyorum kuzum sende öyle yap
0 oy
(1,138 puan) tarafından
Haklsn bide sorulara bakılıp çıkılıyor görüntülenme cok cevap 1 2
(1,983 puan) tarafından
Evet canım ya malesef ki öyle
0 oy
(2,483 puan) tarafından
Cok var oyle sinir insanlar ama takma bosver bi daha nerde gorcen yuzlerini
(1,983 puan) tarafından
Aynen canım insanlık yapalım diyoruz ama belliki yaranamiyoruz
0 oy
(466 puan) tarafından
Evet bazen öyle oluyor Bnde seni geldim. Sanirim uzun süredir tanışanlar bunu yapiyor
(1,983 puan) tarafından
Evet canım yapsinlar bakalm biz insanlık yapıyoruz işte
0 oy
(1,818 puan) tarafından
Ben daha önce sık sık geçiyordum buraya ama bu sıralar alışverişle uğraşıyorum o yüzden  geçip post açıyorum yorum yalabilfiğimede yapıp çıkıyorum 
(1,983 puan) tarafından
En iyisi fazla yorum yapmak iyi değilmiş
(1,818 puan) tarafından
Aynen bazen yazmak istediğimizi yazında yalnış anlaşılıyoruz ve ya başka şeyler oluyo
0 oy
(325 puan) tarafından
Sen çok iyi kalpli birisin onların ayıbıdır 
(1,983 puan) tarafından
Sağol canım düşüncen için teşekkür ederim:))
0 oy
(855 puan) tarafından

Valla ciddi sorulan biseyin degeri olmuyo pek ciddi verilen cevabin da :) o yuzden takmamak lazim. Bak benim postlarima cevaplar 10 u gecmez :) buna ragmen aldatma, kaynana postlari disinda bilgim olan herseye cevap vermeye çalışıyorum. Ama etkili olamiyoruz sanirim...

(1,983 puan) tarafından
Bende aynıyım canım ya elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum herkeze ama gerek yokmus yani
0 oy
(25,181 puan) tarafından

Bide saldırıp hakaret edenler var tabi :D seviyesizler

(1,983 puan) tarafından
Ayy evet ya canım :))
(25,181 puan) tarafından
Birde posta aciillll yazıp saçma sapan soru soran var kıl oluyorum neresi acilse
(1,983 puan) tarafından
Evet canım ya ilgi çeksinler de nasıl olursa olsun yani
0 oy
(2,263 puan) tarafından

Öyle  kişiler var malesef ama boşver sen yorumunu  yap geç hiiç umursama sonuçta  sanal ortam :)

(1,983 puan) tarafından
Ya tabiki sanal ortam canım ama malesef insan kızıyor
(2,263 puan) tarafından
İnsan ayrımı yapan çok kişi var hiç kızma zamanla görürsün  tanırsın sende onlara yorum  yapmazsın
0 oy
tarafından
Burası çok farklı canım ya önceden tanisanlar birbirinin postuna bilse de bilmese de yardımcı olmaya çalışıyor ama yeni katılan birisi soru sorduğunda veya cevap yazdığında ne yazık ki cevap verilmiyor + dedikodu sohbet kaynana gibi postlara bak yorumlar ne yazık ki sıraya biniyor ama sen ben yeni katılan birisi soru sorduğunda bı elin 5 parmağını geçmez 
(1,983 puan) tarafından
Aynen oyle canım haklısın gerçekten öyle yapıyorlar oda onların ayıbı gerçekten yav
tarafından
Bu sadece sana yapılmıyor canım o yüzden üzme tatlı canını
0 oy
(1,963 puan) tarafından

Aynen cok yapılıyo bazen bnde geri girip siliyorum eger benden snrakilere cvp verdi bana vermedyse.. bn kac kere bakiyorm ayıp olmasin biri yazdi gözümden kacti mi acaba diye..

Yada cok umursamazca kısa cvp veriliyo o kadar uzn yazdgm şeye
(1,983 puan) tarafından
Evet canım ya insan da buna kızıyor iste malesef ki
(1,963 puan) tarafından
Aynen öyle bende sinir oluyorum
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Kalbin temiz bacım boşver milleti 
(1,983 puan) tarafından
Sağol canım düşüncen için teşekkür ederim ❤️
0 oy
(704 puan) tarafından
Cnm bazen şöyle oluyo bende mesela tlfn elimde oluyo ilk yazılanlara cvp atıyorm snra tlfnu elime almıyorm gerisi kalıyor.. Yada 2. Kez tlfnu elime aldgnda arada atladklarm olabiliyor blki öle denk glmissndr sende
(1,983 puan) tarafından
Canım valla inan öyle denk gelmedi benim yorumumla başkasının yorumu arasında bir dakika bile yok beni atlayıp ona cevap veriyorsa kizmam normal
(704 puan) tarafından
Yada cvbın hoşuna gitmemiştir aradı cvp değilmiştir blki
0 oy
(2,171 puan) tarafından
Bide onemli bisey soruyosun 1 2 kisi anca cevap veriyo ama biri sacma sapan bisey yaziyo sayfalarca cevap veriliyo. Bende bunu anlamiyorum 
(1,983 puan) tarafından
Aynen canım işte kendilerince ayrım yapiyorlar anlamdım yani bende
(2,171 puan) tarafından
Amaaan bosveeer
(1,983 puan) tarafından
Boşverdim artık canım sadece sinir bozucu
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Aynısını yaşıyorum canım bazılarında gruplaşma var ve ben onlara binde bir yazıyorum sende öyle yap 
(5,935 puan) tarafından
Onlar bizi insan yerine koymuyor hic umrunda olmasın
(1,983 puan) tarafından
Aynen canım bu gün farkettim bunu
(5,935 puan) tarafından
Ben çoktan farkettim takmadım.da seviyem e gelemezler çünkü;)
(1,983 puan) tarafından
En iyisi canım :))
(5,935 puan) tarafından
Tabiki canım.
0 oy
(468 puan) tarafından
klavyeden mi bilmiyorum bazen diye yazılır. 

bugün bende şahit oldum yarım yamalak soru sormuş sadece bir kişiye tam anlatmış yorumda. yazdım hatta sildim başına bela alma dedim
(1,983 puan) tarafından
Klavyeden kaynaklı canım otomatik yazıyor ya o yüzden aynen en iyisi bulasmamak aslında ama insn faydalı olmak adına cevap veriyor işte
(468 puan) tarafından
bazıları cevap veriyor lafı nerelere çekiyor. bayanın biri çok kötü bir hamilelik geçirmis dayak yemisn bir anla hakkını arayan cevap veren biri olmuş. bende dedim aksakallı dedemi geldi nasıl oldu da birden hayatın değişti merak ettim bana cahil açıyorum sana yazıyor sen beni taniyiormusun acinacak hâlde değilim çok şükür. beni kadın düşmanı ilan etti resmen

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 214 göst.
0 oy
6 cevap 462 göst.
24 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Hayalseveranne77 (534 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 665 göst.
20 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Nabercinim (304 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 343 göst.
2 Haziran 2022 Diğer kategorisinde meltemismetcan (73 puan) tarafından soruldu