Valla 8 aylık benimki sadece 45 gün anne sütü aldı sonra mamaya basladık. Benim 3 çocukta da 40 çıkınca sütüm aniden kesilirdi. Neyse 5 aylıktan beri en ufagım tavuk yiyor 6 aya geçince et kıyma verdim. Şuan 8 aylık acayip et tavuk hastası. Pek sever bayıla bayıla yer kuşbası minik etleri iyice haslarım veririm öyle yudar yudar... Birde şapırdatır yalanır... Bana çekmiş yavrum. Annesi de etcil. Benim 3 bebe var üçü de etçil bana çekmişler eşim yemezdi pek eti. Şimdi oda etcil. Bizim evde etsiz gün olmaz. Bi gün beyaz et ertesi gün kırmızı et. Ispanak yemegi ne bile kıyma koyarım her yemeğe muhakkak girer et. Sabahları hergün ya haşlanmış ya tavada yumurta.. Oğlum da 4 ayından beri yer yumurtayı. Önceden sarısını mama yapar verirdim. Şimdi tamamını yiyor. Hergün bir yumurtayı komple yiyor. Tak 8 aylık. Benim bunları verme sebebim mamadan sıkılması. İlk kızımda yaşamadım ama ikinci kızım sadece 6 ay mama içti sonra tiksindi. Yine ek gıda veriyordum ama bu kadar değildi. Oğlum da habire reddetmeye baslayınca gözüm korktu. 4 numaraya kadar içirmek istiyorum çünkü 45 gün anne sütü ne demek. Tavsiyem hani bazı gıdalar yasak mesela bal gibi. Onun dışında ne bulursan ver. Pütürlü ver.