0 oy
321 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,748 puan) tarafından
Bebeğim dört aylık oldu geçen ay regl oldum regl esnasında kaşıntı başladı bende bir aydır çok kaşıntım olyr her yerime dağıldı cinsel yolla eşime de bulaştı heryeremiz kaşınıyor yüzüm bile acaba sebebi nedir uy___uz olabilir mi bebeğim küçük bulaşır diye çok korkyrm ne yapabilirim allah rızası için yardımcı olun öleceğiz kaşıntıdan  sağlık ocağında idrar ve kan tahlili yaptım temiz çıktı enfeksiyon da yok acaba uy  +uz olabilir mi ? Lütfen yardım eşime hastaneye gidelim dedim ciddiye almıyo yok diyo bende tek gidemiyom
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevaplar

0 oy
(1,748 puan) tarafından
Lütfen ölüyorum kızlar
-Reklam-
0 oy
(34 puan) tarafından
Canım bir hastaneye de git doktora görün Allah korusun sudan olmasn. Kaç gundur haberleri izle izleye psikolojim bozuldu. Rabbim hepizmizin yardımcısı olsun inşallah çok geçmiş olsun ❤️
0 oy
(616 puan) tarafından
Acilen hastahaneye gidin **** olmuşsunuz bebeğe bulaşırsa mahvolur yavrucak **** bulaşıcı bir hastalık geçmiş olsun canım 
0 oy
tarafından
Canım buradakiler ne yapsın acile gidin ins onemli bir şey değildir 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 233 göst.
29 Mayıs 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Es25 (3,881 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 203 göst.
0 oy
32 cevap 1,013 göst.
2 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde MARMELAT -_- (744 puan) tarafından soruldu

414,196 soru

12,465,370 cevap

46,879 kullanıcı

Kategoriler

...