0 oy
220 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (3,863 puan) tarafından
Gencligimden beri hep fiyatlara bakarım pahalı bisey almam öyle giyinmeyi suslenme bende yok . fiziğim düzgün ozmnlar ama yine istedigim gibi biseyleri uydurmadan giyerdim.

Geçen sene bı elbise aldım okadar bu sene biseyler Alaçam etek üstü kombin ama fiyatları görünce vazgeçiyorum eşim al diyor .mesela 4 senedir ne bı şal almadim ayakkabı bı tane alrim eksiyene kadar başka almam . 

3 Cevaplar

0 oy
(6,708 puan) tarafından

Sen kadın değilmisin acaba :D

(6,275 puan) tarafından
Nebilim suyu ben odedim fazla harcama der camasir yikanmasina karisir deterjan su gidio elektrik gdio  diye. Nasilsa gecen bayram para vermis sacini biyat diye 2 bin. Tyzemde almis market boyasi kalani zulalarim diyo:))elleri.  Kocakari eli gbi  pitir pitirmis yumusak degilmis diye dalga geciyormus enisteem. Bana kocam ole diyecek param da olacak gder manikur yaptrr bakim yaptiri gelirim karsina acsin agzini bakalim acabiliomi dedim de dio okadar oara nasi verim kuafore. Ee var paran meara da gtmicek sonucta bu
(6,275 puan) tarafından
O tyzemin kizi da oyle gormus oyle alismis. Makarna tarhana corbasi bulgur plabi haslama patates yerler.  Parasi var. Frsat buldukca altin alir koyar kenara. Ccklar gezmek ister para yok der ama  hesabi dolu. O o parayi yok sayip harcamaya kiyamiyor. Ramazanda. Halk ekmekten bayat ekmekleri toplar atar buzluga. Nasilsa isitip yiyoruz diye. Bu dunyanin nimetlerini durumun varsa yasamicaksan oteki tarafa da gtmiyor para
(3,863 puan) tarafından
Bakımlı olsanda. . erkek izliyor bakımsız olsanda izler aldatma gelince bakimlilarda aldatiliyor erkek sadık oldukdan sonra senin giyimine bakmıyor seven aldatmaz değer veren aldatmaz ozmn biz niye erkek leri aldatmiyoruz bı boxerlari var onla geliyolar yatağa :):):
Ben okadar değilim cnm eve  marketden biseyler alıyorum cocguma oyuncak . yiyenlerime biseyler okadar aşırı derece degill
(6,275 puan) tarafından
Bakimi ornek verdim. Nebilim bn sevmm hatta musrifimdir bile alip sonradan begenmem bile bnim kadar olmakda iyi degil de cokta cmrilik sevmm . Birkn niye iki olmasin ikiyse niye uc olmasin on takim kiyfet varsa niye 11 takim olnasin derim :)))
(3,863 puan) tarafından
Himm sende aldıkça alanlardasin :):)
-Reklam-
0 oy
(4,303 puan) tarafından
Sende benim gibisin aslında cimrilik degil bu ben elimde ki tamamen eskimeden yenisini almıyorum evde kalabalık olmasın diye çünkü biliyorum ki yeniyi kullansam eski kenarda duracak iyice kullanılamaz hale gelene kadar almıyorum alsam bile eskiyi atmadan yeniyi kullanmıyorum kenarda duruyo
(4,303 puan) tarafından
Ayy aynı ben kafayı taktım mı takıyorum:))
(3,863 puan) tarafından
Yeni bisey alınca aman dolapda durdursubn bı yere godimce giyerim derim mesela yıllarca durir
(4,303 puan) tarafından
Beni anlatıyorsun:))
(4,303 puan) tarafından
Daha yeni yeni biseyler almaya başladım 3 senedir evliyim 2 kere alışverişe cikmisimdir
(3,863 puan) tarafından
Aynı ):):
0 oy
tarafından
Bacım seninki pintilik :D bende aldığım şeylerin fiyatına bakarım , mesela markete gidecek olurum kalitelisini alırım ama aynı marka diğer markette daha ucuz ise oradan alırım hep alışverişim ayrı ayrı marketlerden olur :D kıyafet konusuna gelecek olursak o ay için çok daha önemli alınacak şeyler varsa ona yönelirim yoksa kıyafet alırım ama en uygunu güzeli neredeyse oradan alırım . Eşimde senin gibi kendine harcamayı hiç sevmez alırsam ben alıyorum ona :D bu dünyaya bir daha gelmeyeceksin harca yani 
(3,863 puan) tarafından
Demi yaa pintiyim ben ozmn değiştirecem kendimi
tarafından
Aslında zamanında yaşanmış geçim sıkıntılarından kaynaklı bir durum. Para harcadığım zaman o gün çok moralim bozuk olur
(3,863 puan) tarafından
Aynn bnmde:):)

İlgili sorular

+3 oy
29 cevap 675 göst.
14 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Meleksone (2,425 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 692 göst.
0 oy
3 cevap 200 göst.
0 oy
32 cevap 994 göst.
2 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde MARMELAT -_- (736 puan) tarafından soruldu

411,790 soru

12,396,369 cevap

44,184 kullanıcı

Kategoriler

...