0 oy
547 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından
Kızlar ilk kez yumurtlama günüm de ve 5 gun oncesine ladar iliski yasadim esimle.. ayaklarimi falan diktim havaya bekledim bildiginiz o sekilde.. sizce tutar mi yani bu sekilde yapipta hamile kalan var mi acaba? Ayrica ilk hamileligim dusukle sonuclandi

12 Cevaplar

+1 oy
(2,349 puan) tarafından
Hic ayagimi feln dikmedim havaya tutunacak olan  kromozom tutunuyor kismet
-Reklam-
0 oy
(4,721 puan) tarafından
Hamilelik öylesine nasip, kader işi ki. İnşallah hamile kalırsın. Ama dua et hayırlı zamanda olsun 
(2 puan) tarafından
Esim goreve gittigi icin 3 ay sonra gorucem ve 3 ay sonra tekrr 3 ay goreve gidecek o yuzden cok istiyorum ama insallah olur
(4,721 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum. Allah gönlüne göre versin
0 oy
(964 puan) tarafından
Evet bende yumurtlama gunumde esimle bebek yaptm hemen de kaldm ikide dusugum oldu simdi 4 aylik hamileyim tipki dedigin gibi ayaklarimi yukari kaldrdm
(2 puan) tarafından
Ayyy insallah yaaaa
0 oy
(2,263 puan) tarafından
Stres yapmamaya çalış canım  inş olur 
0 oy
(1,964 puan) tarafından
Bizimde duzenli birlkteligmz yoktu ve hep esim çekilirdi 1 kere cekilmedi ve yumurtlama gunumdu hemen tutmus benim 1kere oldu ondada kizim olms :) hayrlisi olsn inşallah senin icinde
(2 puan) tarafından
Insallah canim
0 oy
(25,198 puan) tarafından
Allahım nasip etsin hayırlısıyla inşallah :) bolca Dua et
0 oy
(1,458 puan) tarafından
Kısmet bu işler canım insallah gönlünce hayırlı bir evlat versin Allah 
0 oy
(926 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı canım ben 1 senedir uğraşıyorum nasip olmadı mi olmuyor 
(2 puan) tarafından
Rabbim isteyen herkese nasip etsin canim
(926 puan) tarafından
Amin canım ❤
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Valla iki cocugumda da ne ayak dikmek ne başka birsey yapmak yumurtlama gününü dahi takip etmedim her ay bir olmuyor çünkü regl bitiminden sonra diğer adet olacağım gune kadar haftada 3 gün ilişki yaşıyordum yarim saat so.ra da dusumu alıyordum rahatlıkla hamile kaldim istediğim ayda
0 oy
(17 puan) tarafından
Bende evlendm 2 3 ay baya ugrastm incir yrdim yumurtayı catlatıyomus sonra ayagımı diktim banyoya yarım saatten önce gitmedm cok dkkst ettm nette ne yazıyosa yaptm 3cü ayımda hamile kaldm darısı basına
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Allah nasip etmezse ayada çıksan olmaz kardeşim allaha dua et hayırlısı ise verir zaten 
0 oy
(659 puan) tarafından
Benım bır ablam var oda cok uyrastı meyer rahmı ters mıs doktor yuz ustu yat demıs oyle hamıle kaldı  bende her yonu denedım yasımdan dolayı 37 yasında hamıle kaldım  bebegı ılk gördü  doktor karnımdan bakarak 2 ye gıttık kalbınj dınlemeye annemde yanımda goremedı agladım dur aglama dedı alttan baktı meyer benımde rahmım tersmıs bıde oyle dene taktırı ılahı allahım sanada nasıp etsın annemınde rahmı ters mıs orda ogrendım bende

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 346 göst.
0 oy
6 cevap 254 göst.
21 Haziran 2022 Diğer kategorisinde esila35 (43 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,927 soru

23,699,953 cevap

311,599 kullanıcı

...