0 oy
221 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,632 puan) tarafından

image

image

Kızlar müstakil evde oturuyorum soba alicaz fırınlı soba istiyorum kayinpederim normal kuzine soba alın fırınlı kötü diyor annemlerde fırınlı kullaniyorduk gayet memnunduk siz ne dersiniz? Hangisi daha iyi?

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
Fotolarını atsan ya böyle hiç bilmiyorum valla 
(1,632 puan) tarafından
Attım canım
tarafından
Kuzinenin artışı daha fazla kışın güzel oluyor börek patates pişirmek için ben kuzine alirdim
-Reklam-
0 oy
(4,285 puan) tarafından
Kuzine ile fırınli aynı değil mi
(1,632 puan) tarafından
Soruyu düzelttim canım
(4,285 puan) tarafından
Kuzene daha iyi canim yemegini ekmeğini yaparsin biz hep normal soba kullandik ama kuzine cok pahaliydi alamamistik hic
0 oy
(15,952 puan) tarafından
Annemlerde senelerdir fırınlı kullandı şimdi doğalgaza geçildi keşke sabo kalsaydi
(1,632 puan) tarafından
Eninde sonunda doğalgaza geçicez sobanin tadini çıkaralım dimi ama:)))
0 oy
tarafından

Ayyyyyy en sevdigim şey sobaaaaa yakmasi kurmasi auri bir dert ama yanina kucukken otururdum annem sacimi tarardi eskilere gittim patatesini ustune koyucan kizaricak birde bir bolumu var dedigin gibi firin bolumu orayada ekmeyini koyucan kizaricak en sevdigim seyler o ekmeyi ogle yagla yerdik baska hic bir sey yemesekte olurdu <3 bencede firinli cnm tabiki ekmekler ustune yapisir koku yapar bebegin varsa ona agir gelir oraya aşını koyucan isinsin firinli al bencede biz hep oyle kullandik kayinvalideminde oyleydi beraberken biz hep ona kurarken yardm ettim bizim odadaki ise 2. Attiginin aynisiydi. Surekli tutme sorunu yasadik elektirikli kullanmak zorunda bile kaldik yakmaya korkuyorduk bacada temizdi kayinvalidemin sobasini kendi odama goturucektm o derece sobayla ask yasiyordum ama bizim oda cok kucuktu onu yaksak cok fazla olurdu kucucuk odaya ;))

(1,632 puan) tarafından
Evet canım öyle düşünüyorum soba çok güzel ama tabi zahmeti de var
tarafından
Cnmm sobalarin resmini gorunce duzenledmm
0 oy
tarafından
Kuzineeeeeee ❤️☺️❤️☺️ sobayla ask yasarim.Öyle severim❤️ 

At icine pattis ,mantar ohhhh tadindann yenmez
0 oy
tarafından

Canim bende 1. Fotoğraftakinin aynısını kullanıyorum çok memnunum firininda her şeyimi yaparım kek börek pasta yemek ekmek ne ararsan :D

tarafından
Bu soruya soba uzmani hulya cevap versin dicektim ki yazmissin bile ❤️❤️
tarafından
Pattiiissss pattiiiisssss ❤️❤️❤️
tarafından
Vallahi şuan bile yanıyor bacılar ❤☺
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Ben ikisini de kullandım. Firinsiz çabuk ısıtır. Fırınlı biraz geç. Ama firnda çekirdek kek patates atardık yrdik güzel günler di. Ekmek isitirsin vs
0 oy
tarafından
Bence firinli daha kullanışlı olur canım 
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Valla soba olsun taştan olsun :D 
0 oy
(29,562 puan) tarafından

Fırınlı soba tabikiii

0 oy
(136,978 puan) tarafından
firinli cok guzel bee
0 oy
tarafından
Fırınlı soba 
0 oy
(8,153 puan) tarafından
Kesinlikle fırınlı canım. 
0 oy
(855 puan) tarafından
isine yararsa firinli al canim kekini pogacani qninda mis gibi elektiriktwn tasarruf kis ayinda ☺️

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 45 göst.
0 oy
1 cevap 60 göst.
18 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde pinarsrklc (438 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 261 göst.
11 Ağustos 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 214 göst.
5 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Melek12 (130 puan) tarafından soruldu