Kızlar müstakil evde oturuyorum soba alicaz fırınlı soba istiyorum kayinpederim normal kuzine soba alın fırınlı kötü diyor annemlerde fırınlı kullaniyorduk gayet memnunduk siz ne dersiniz? Hangisi daha iyi?
Ayyyyyy en sevdigim şey sobaaaaa yakmasi kurmasi auri bir dert ama yanina kucukken otururdum annem sacimi tarardi eskilere gittim patatesini ustune koyucan kizaricak birde bir bolumu var dedigin gibi firin bolumu orayada ekmeyini koyucan kizaricak en sevdigim seyler o ekmeyi ogle yagla yerdik baska hic bir sey yemesekte olurdu bencede firinli cnm tabiki ekmekler ustune yapisir koku yapar bebegin varsa ona agir gelir oraya aşını koyucan isinsin firinli al bencede biz hep oyle kullandik kayinvalideminde oyleydi beraberken biz hep ona kurarken yardm ettim bizim odadaki ise 2. Attiginin aynisiydi. Surekli tutme sorunu yasadik elektirikli kullanmak zorunda bile kaldik yakmaya korkuyorduk bacada temizdi kayinvalidemin sobasini kendi odama goturucektm o derece sobayla ask yasiyordum ama bizim oda cok kucuktu onu yaksak cok fazla olurdu kucucuk odaya ;))
Canim bende 1. Fotoğraftakinin aynısını kullanıyorum çok memnunum firininda her şeyimi yaparım kek börek pasta yemek ekmek ne ararsan
Fırınlı soba tabikiii
413,808 soru
12,456,086 cevap
46,483 kullanıcı