0 oy
112 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (446 puan) tarafından
Kizlar doktora gittim 6 aylik oldu oglum. Doktor reflü olsa kilo almazdi bebegin dedi. Cok yediriyorsun diyo. Yani sabah mesela havuç veriyorum oglen emziriyorum emzirdikten yarim saat sonra falan kusuyor hem sütü hem havucu çıkarıyor. Doğduğundan beri kusardi hep reflü ilacı verdik olmadi yani ne yapabilirim ek gidaya baslayin gecer dediler basladik sabah ne yese öglen kusuyor. Öğlen yedigini aksam. Peynir kesigi gibide kusuyor. Normal süt olarakda fışkırıyor. Doktor normal gecer dedi nezaman gececek baska doktora gotüreyimmi. 6 aylik 7.600 gr erkek

2 Cevaplar

0 oy
(931 puan) tarafından
13 aylık bizim halıda aynı 
(446 puan) tarafından
Gerçekten dönmeyede başladı halilarim hep batti. Batsin onemli degil ama onun icin diyorum
(931 puan) tarafından
Doğduğundan beri aynı ne halim ne yatağım  hiç Bi yer kalmadı valla götürüyorum doktora normal diyor alıştım bende artık sabah elektrikli süpürgemi yikamistim gitmiş içine kusmus Bi koku var odada diyorum bide baktım ki sipam her zaman ki gibi kusmus
(446 puan) tarafından
Ayy  istemsizce güldüm. :) benimkide yüzüstü dönmeye alışmış kusuyor ben görmüyorum bazen ya kafasını gömüyor yada eliyle sıvazlıyor gelip bakıyorum batmış
(931 puan) tarafından
Yerim ben onu maşallah ;)
Benimki delil bırakmıyor bazen parkeye kusunca eliyle Bi güzel siliyor
Geçen koltuğa kusmus fark etmedim ikizide gitmiş kusnugu yiyor ben yanına gidene kadar iş işten gecti:(
(446 puan) tarafından
Oyy kıyamam yaa :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sabah neden havuç yumurta peynir varken ?

Normal bunlar oğlumda ilk başta öyleydi şuan kusmuyor
(446 puan) tarafından
6 aylik tadım yapiyoruz da daha ondan örnek verdim insallah benimde gecer

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 423 göst.
14 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 89 göst.
0 oy
0 cevap 19 göst.
0 oy