0 oy
608 göst.
Diğer kategorisinde (97 puan) tarafından
Oglum 15 aylık bır yandan sevindim bır yandan üzüldüm daha 24 yaşındayım 2 cocuga da yetısebilicemmi 

31 Cevaplar

0 oy
(2,593 puan) tarafından
Gün geçtikçe ikinci çocuğu hep isteyen ben uzaklaşıyorum keşke yapsaydım ikinciyi buyurlerdi ne guzel
(97 puan) tarafından
Bir yandan sevindim bir yanım buruk
(4,910 puan) tarafından
Keske bende bu kadar ara vermeseydim kızım 1.sınıfta oglum 1,5 yasında 24 yasındayım
(97 puan) tarafından
Kısmet diyelım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne güzel ikisi bereber buyur  bnce hayrlisi olsin 
tarafından
Vala Bnm sezeryan olmasaydı ben de çok ara koymazdım sezeryan korkuyorim
(97 puan) tarafından
Hayırlısı olsun
tarafından
Aynen canim
(3,849 puan) tarafından
Bnde korktum sezeryandan yoksa peşpeşe yaparım diyodum ama bide çocuğumun sağlık durumu için toparlaasi lazım anca 2 yaşına girecek 3  yaşında belki ikinci 27 yasindyim
tarafından
Bnde ekimde 27 olacam :) kızım 7 aylık şuan daha küçük benim
0 oy
(129,898 puan) tarafından
hayirli olsun   
(97 puan) tarafından
Tesekurler
0 oy
(2,116 puan) tarafından
Hayırlı olsunnn, ben de 16, 17 aylıkken hamile kalmıştım ikinciye. Korkma rabbim kolaylığını veriyor. 
(97 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(1,449 puan) tarafından
Emiyor mu küçükmüş daha
(97 puan) tarafından
Evet emiyordu
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Aynı durumdayız şuan bian ben yazdim sandım yaşımız bile aynı Allah bı kolaylık vercektir ya ilk öğrenince bende şoka girdim
(97 puan) tarafından
İçim buruk ya napıcamı şaşırdım
(1,015 puan) tarafından
Bende aynı ama üzülme o zaman bebisde üzülür benim bi kanamam geldi gecenlerde hatami anladim yani sende yapma Allah'ım çok şükür bize sürpriz bi hediye gönderdi
(97 puan) tarafından
Rabbımin bir hediyesı
0 oy
(13,585 puan) tarafından
Sağlıkla gelsin kuzum cocuk gerçekten büyük sorumluluk ben 28 yaşındayım daha 18 günlük bebeğim var şimdiden yoruldum 2. Yi bilemiyorum
(97 puan) tarafından
Rabbım yardımcımız olsun
(13,585 puan) tarafından
Amin canım Allah sabrını verir sen negatif düşünme
0 oy
(2,525 puan) tarafından
Hayırlısı olsun artık inşallah 
0 oy
(4,292 puan) tarafından
Korunmuyor muydun canim
(97 puan) tarafından
Geri cekkılerek
(4,292 puan) tarafından
Anladim korunma yontemi değil malesef doğum yapınca daha sağlıklı korunursun canim
(179 puan) tarafından
Geri çekilerek demişsin ya prezervatif olarak geri çekilmemi yoksa olmadan mı bende belki hamileyim test alacagım sanırsam koruma yolumuz yanlış
0 oy
tarafından
 İçin buruk olmasın canım... Zor. Evet ama çok da güzel. Hisler ben de. Öyle doğum. Yaptım şuan  kızım 27  oğluşum da 4 aylık allah bi şekilde. Veriyor. Sabrını da rızkınıda  ....   Endişelenme hamileliğini güzel geçirmeye çalış.  Çocuk iyi dir iyi.   Bir kaç ay  sıkıntısı sonra. Ferahlar sın biz de denge.  Kuruldu bile. Sanırım. Biraz biraz.... Hele bi de emekleyip  oyundan tam anlar olursa. Küçük olanım   daha güzel olur beraber oyalanırlar inşallah 
(97 puan) tarafından
Cok guzel duygular
tarafından
Hem de çoook. Valla. Sezeryan olmasa bi   dokuz on ay sonra. Ben de isterdim bi tane daha   ama   sezeryan olunca.  Malesef
0 oy
(3,393 puan) tarafından
Arkadaşım var 25 yaşında 3 çocuğu var 2.5 yaş 15 aylık ve 1 aylık bebekleri peş peşe oldular 
(97 puan) tarafından
Ayy nasıl dayandı cok gucluymus
(3,393 puan) tarafından
Yoruluyor tabi
0 oy
tarafından
22 yaşındayım 2 tane çocuğum var 
(97 puan) tarafından
Allah bağışlasın
0 oy
tarafından
Allah yardım etsn çok zorrr yaşayan bilir o bnim iste
(97 puan) tarafından
Hayırlısı olsun
tarafından
Olduda:))
0 oy
tarafından
İkişi birden büyüyü verir kuzum benim kızım 8 yasında 33 haftalık hamileyim kara kara düşünüyorum nasıl olacak diye rahatıma alistim çünkü 
(97 puan) tarafından
Oda zor
0 oy
tarafından
30 yaşındayım 4 çocuğa bakıyorum çok şükür
(97 puan) tarafından
Rabbım bağıslasın
0 oy
tarafından
Bende 23 yaşındayım 2. Çocuğuma 6 aylık hamileyim isteyerek hamile kaldım çok şükür hicde nasıl yeterim diye düşünmuyorum çünkü biliyorum doğunca inşallah bı şekilde buyuycek annem genç yaşta üst üste 5 çocuk büyüttü hepimizde kiziz benimde 2 kizim olucak inşallah öyle heyecanlıyım ki
(97 puan) tarafından
Cok guzel duygular
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun. Gençken , enerjin varken yaparsın. 30 yaşında anne oldum sağlık problemim de var keşke birkaç yıl önce olsaymis diyorum. İkinciyi düşünmüyorum. Ama senin olmuş artık yapacak bişey yok. 
(97 puan) tarafından
Aynen kısmet
0 oy
(2,270 puan) tarafından
Bende 24 yaşındayım oğlum 5 kızım 2 olacak allahın izniyle biri haziranda biri temmuzda RABBİM sabrını veriyor canım doğan büyüyor yeterki sağlıklı olsunlar RABBİM in izniyle 
(97 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
tarafından
Bende 24 yaşındayim 2 bebegim var. 3 yas ve 8 aylik bebekler❤
(97 puan) tarafından
Rabbım bağıslasın cok sukur
tarafından
Amin inşallah. Allah sağlıkla kucagina versin inşallah
0 oy
tarafından
Daha güzel arkadaş gibi buyuteceksin genç anne olacaksın yaş ilerleyince daha zor olur 
(97 puan) tarafından
Her seyden bır hayır vardır
tarafından
Tabiki öyle komşum 27 yaşında yanlışlıkla 3. Çocuğu oldu sen düşün :-D büyüyünce rahatlayacak ben 31 yaşında anne oldum 32 olacağım çocuk buyuyene kadar yaslanacagim ayak bile uyduramayacagim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 55 göst.
0 oy
3 cevap 61 göst.
0 oy
0 cevap 48 göst.
27 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bsranaz (609 puan) tarafından soruldu

408,538 soru

12,275,555 cevap

37,734 kullanıcı

Kategoriler

...