0 oy
1,099 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ben bekarken açıktım evlenince kapandım sonra yapamadım açildım geçen bizim mahalledeki yaşlı teyzeler genç ablalar mevlüt verdi kaynanayla gittik sonra bana dedilerki tekrar kapan işte gece uyurken melekler gelirmiş başım açık olduğu için ben kadınmıyım erkekmiyim diye ayırt edemezlermis :)))) uyurken bile başımı kapatmalıymişım DD 

Kızlar bu gerçekmidir bende bilmiyorum yani ama dinimizde biel bir kadın eşine her türlü giyinebilir yani ama böyle bu tarz kadınlar kendi kafalarına göre vaaz veriyorlar ve çok günah bence eğer böyle bisey varsa sözümü geri aldım ama ne biliyim bilen varmı acaba

32 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Koca karilarin uydurdugu bi sacmalik aynen yaaa melek ayirt edemez erkekmigiz karimiyiz hatta saclariniz uzun diye yuzumuzede tukururler erkek ama sac uzatmis diye tobe yarabbim zorlagunaha sokuyolar insani 
tarafından
Hadi insallah yarin gidicez alirim giderken yerim kusum
tarafından
Öğrenince yaz bekliyrm
tarafından
Acarim kusum post sabah saati randevum ☺️
tarafından
Benim gibi dogunca ogrenirsin belki hajsncf
tarafından
Ceylo catlarim ben lan deme oyle
-Reklam-
+1 oy
(1,817 puan) tarafından
Hayır doğru biz şimdiki nesil bilmiyoruz malesef 
tarafından
Evet canım nefis işte
+1 oy
(4,384 puan) tarafından
Eskiler öyleymiş mesela benim anneannem babaannem baş  örtüsüyle yatarlardı hiç unutmam.  Ama bizler öyle değiliz tabiki 
tarafından
Çok guzel bisey tabiki edep haya
(4,384 puan) tarafından
Öyle tabi ama yatarken bizler yapmıyoruz olabildiğince rahat kıyafetler giyiyoruz
(1,392 puan) tarafından
Aynen yaa benimkiler de oyleydi rahmetliler hurafe mi yoksa bi dogruluk payı var mı acaba?
(4,384 puan) tarafından
Bilemiyorum valla orasını hiç
+1 oy
(3,266 puan) tarafından
O melek söylemi doğru mu bilmiyorum. Ama ilmi olmayan insanların kulaktan dolma o günah bu günah demeleri bide vaaz verip kendi kızlarına bakmamalarına ifrit oluyorum
tarafından
Aynen senmi benmi
(11,737 puan) tarafından
Afferin kız sana ilk defa doğru bişey dedin
(3,266 puan) tarafından
GOZDE & MINA yaştaş mıyız?
+1 oy
(3,130 puan) tarafından

Hahahyt başımı bırak *** üm açık yatıyorum şimdi beni tanımıyormu melekler öyleyse iyiymiş günah yazmaz beni taniyamiyorsa :D

0 oy
tarafından
Ben yeni evliyken rahmetli kaynanam da derdi ben evde çok açık giyindim için en son yeni evliyim ne işi var meleklerin demiştim Allah affetsin:)
tarafından
:)))) Allah rahmet eylesin canım
0 oy
(9,234 puan) tarafından
O neden biliyormusun Allah korusun acıl bir durum olursa kapalı kadın ewde acık yakalanmasın diye ama tabı teyzelerın hayata bakıs acısı cok farklı merak etme bızımkılerxe aynı
tarafından
Aynen canım böyle deseler işte
(9,234 puan) tarafından
He tamm teyze de kendi bıldıgını yap
tarafından
D D D D  yani islamı güzel anlatmak güzel ama böyle saçma örneklerle insanları yanlış bilgilendirip belki o kadın kapancak bunlar yüzünden zihniyeti deisiyo
0 oy
tarafından
Onlar sacmalamış melekler tabiki ayırt eder Allah herseyi bilendir gorendir. Ama başı kapalı uyumak maneviyat acısından onemli tedbirli oluyor insan bir deprem bir yangın bir hırsız geldiginde tabi an fark etmiyorsun ama twhlike gectigi anda Allah rızası icin kapanan zinnetini saklayan kadın rahatsız olur o yuzden disarida kacsan kapali oluyorsun 
tarafından
Hıhh işte bòyle deseler ammenna diycem ama söyleme tarzları çok komik
tarafından
Onlarda buyuklerinden oyle duyunca gidiyorlar zaten şimdiki yaşliların sorunuda o ya bilmiyolar deyip salliyolar kafa sallayıp kabul edecez sanıyolar ama bu devirin insani bilincli arastirmadan sormadan birseyi kabul etmiyor.
0 oy
(7,373 puan) tarafından
Bende duymuştum ama eşine helal sin  yani dini nikahimiz var sonuçta
tarafından
Eşimize her türlü helaliz canım
(7,373 puan) tarafından
Yani dini nikahimiz var sonuçta uydurulmuş bir şey
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Valla kaynanamın mahallede de corono aşısı günah diye vaaz verdiler 3 cu kattaki kadın vurulmadi sonra Corona kaptı öldü şimdi bilemiyorum kafalarına göre vaaz veriyorlar bazı mahalle aralarındaki kadınlar , Kuran'da Corona asisi günah yazmaz herhalde 
0 oy
(2,993 puan) tarafından
Mümin kadınlara da söyle gözlerini sakınsınlar; edep yerlerini ve çevresini örtsünler. Görünen kısım dışındaki süslerini açmasınlar. Başörtülerini yakaları üstüne kadar indirsinler. Kocaları, babaları, kocalarının babaları, oğulları, kocalarının oğulları, erkek kardeşleri, erkek kardeşlerinin oğulları, kız kardeşlerinin oğulları, kendi kadınları, elleri altında bulunan esirler, ele bakar hale gelmiş ve erkekliği kalmamış kimselerle kadınların edep yerlerinin farkına varamamış çocuklar dışında hiç kimseye süslerini açmasınlar…” (Nûr, 24/31)

Kadınların başı açık diye melekler evlere girmeseydi buna dair bir ayet veya bir hadis olur ve kadınların evlerde bile başlarını açmaması gerektiği ifade edilirdi. Fakat böyle bir ayet veya hadis bulunmamaktadır. Zaten yukarıdaki ayet gayet açık ve nettir.
tarafından
Ağzına sağlık balim
(2,993 puan) tarafından
Canımsın :*)
0 oy
tarafından
Melekler geriz ekali mıymış? 
(3,022 puan) tarafından
Ne kadar yanlış bir yorum
tarafından
Uzun uzun mu yazayım illa?
"Gece başını kapat, yoksa melekler sen erkek mısın kadın misin anlayamaz." demek, meleklerin zekasının yetmediğini iddia etmekle eşdeğer. Yani meleklere hakaret.
Ne kadar yoruyorsunuz insanı.
(3,022 puan) tarafından
Eğer uzun yazamiyorsan kısa da yazma  konuyu yanlış yöne çekiyorsun eskiden saygıdan yapılırdı bu tabiri kullanırdı
0 oy
(3,246 puan) tarafından
Kaynanam da bana çok kızar kafanı ört öyle uyu diye evet eskiler hep bunu derler de doğruluğu meçhul 
0 oy
(2,595 puan) tarafından
evet onu bende duydum ama doğruluğu hakkında pek bilgim yok mesela eşimin babaannesi de tülbentle yatar eltim de tülbentle yatıyor sebebini sorduğum da aynı açıklamayı yapmışlardı 
0 oy
tarafından
Melek mi demiş ayırt edemiyom yazma takın diye 
0 oy
tarafından
Ya Allah aşkına kocamizin yanında çıplak duruyoruz saçımızı başımızı tarayıp şort giyiyoruz öyle saçma şey olur mu çocukta leylekler getirdi zaten tövbe ya tamam hepimiz dini bütün insanlarız ama sacmalamislar 
0 oy
tarafından
Sana şununla cevap vereyim .. peygamber efendimiz evdeyken Hz Aişe annemizle sohbet ediyor..... ve o zman o kadar bilgisiz kibarlık ne bilmeyen başka yerden gelen bir adam kapıya vurarak yani kapıya dalarak içeri giriyor ve Aişe annemizin saçları açık peygamberimizle sohbet ederken görüyor ( kadınlarımızı değiştirelim mi ) diyor peygamber efendimiz s.a.v. adamı omuzundan tutup çevirerek dışarı çıkarıyor ... Acila bilir giyinebilirsin tabi ama gece yatarken dikkatli olunması gerek yazma ile yatmak değil ama deprem olur birşey olur diye edepli yatmak yani nasıl görünmek istemiyorsan öyle yatabilirsin burayı umarım anlatabildim ya 
tarafından
Çok iyi anladım canım
tarafından
Kalp ❤️
0 oy
(3,101 puan) tarafından
İlk zamanlar benim oğlumu da kaynanamlar nazara getirirdi saatlerce uyumaz aşırı ağlardı. Bi de çocuğu sevip sevip kendi donundan ip koparıp oğlumun kundağına koyuyordu. Çok sevdik nazar değmesin diyordu. En sonunda patladım. Şu kadarcik ip mi koruyacak oglumu dedim aldım attim. Maşallah deyip iki kısa süre oku dedim. Sonra sevip sevip gitmeden okudu kaynanam çok şükür düzeldi. 
tarafından
Ahh bu cahalet yokmu ahhh
0 oy
(8,227 puan) tarafından
Uyduruyorlar bacim ben carsafliyim ama sen beni evde gör. Eşime suslenmeyip kime susleneyim adaminki de nefis ister yani 
tarafından
Hiç yani :))))))))
0 oy
(414 puan) tarafından
Evdeyken kim kapali geziyor ki ben mini sortla geziyorum sıcaklarda bence alakası yok evde eşim var oglum var onlar bana helal dışarı da öyle gözükmuyorum. Bana saçma geldi

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 228 göst.
19 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Seher M&M (6,387 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,129 göst.
23 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,217 göst.
25 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde bahtsizbedevi (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 387 göst.
30 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Emine S (17,531 puan) tarafından soruldu

413,689 soru

12,453,092 cevap

46,384 kullanıcı

Kategoriler

...