0 oy
1,646 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Keşke ikinciye hamile olduğumda aldırsaydım en azından onunda hayatı mahfolmazdı şimdi iki çocukla kalakaldım uzatmanın bir manası yok boşanıcaz eski postlarımada bakın öyle yazın

İki çocukla eşinden boşanan varmı benim gibi desteğinize ihtiyacım var...

Ne yazık ki onu hala seviyorum ama olmadı olduramadık

39 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence en doğru kararı vermişsin adam seni gram takmıyor gibiydi zaten. Ama seninde ne dediğin belli değil her an vazgeçecekmişsin ki
-Reklam-
0 oy
tarafından
Konuyu bilmiyorum tutarsız diyenler olmuş ama hakkımda hayırlısı olsun 
0 oy
(14,123 puan) tarafından
Elti postun kalmis aklimda Rabbim hakkinda en hayirlisi neyse onu nasip etsin
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Okudum postlsri her yoruma annemin yanına gidemem bakmak zorunda degil calisio zaten demişsin 20 saat de ne değişti de annene gidiyosun anlamadim ? Hayir git zaten senin için iyi bisey ama değişik olayın var
0 oy
tarafından
Aldırmak çözüm değil cnm rabbim vermiş bir kere hakkında hayırlısı olsun 
0 oy
(2,074 puan) tarafından
Bncede git en azından cocugu orda öldürmezsin
0 oy
(66 puan) tarafından
Bende bosandim 1 cocukla ama 2 cok zor olur allah yardimcin olsn
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı.  
0 oy
(3,896 puan) tarafından
Az önce ki postun neydi öyle insan evladina kiyar mı? Bunu hiç düşünür mü??
(44,928 puan) tarafından
Ayy bu kişi aynı kisiymis yeni fark ettim yuhhh
0 oy
tarafından
Yine söylüyorum yine söylüyorum çok tehlikeli ve pis bir ailesiniz
0 oy
(122,493 puan) tarafından
sakin ilca falan icme
0 oy
(224 puan) tarafından
Az önce 8 aylık bebeğine kıymak isteyen bu
0 oy
(44,928 puan) tarafından

Ayy bu daha demin 8 aylık bebeğini öldürmek isteyen kisiymis :(

0 oy
(2,806 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun
0 oy
(2,974 puan) tarafından
Rabbim o çocukları senin şerrinden korusun Rabbim sana sevgi merhamet versin herşey koca değil git anne ol bak çocuklara bul çaresini şimdi uzaktan konuşması kolay diyeceksin elini taşın altına koymadan böylede sivri zekasındır eminim senin gibiler koca olmadan bı halta yaramaz tek dileyim Rabbim o çocukları senden korusun onlarda eminim senin gibi annesi olsun istemezdi merak etme 
0 oy
tarafından
Neden postu hortlattiniz 
0 oy
(308 puan) tarafından
Sen yaşayan çocuğunu öldürebilir misin? Gerçekten sana gülerek bakan, senden başka kimseye güvenmeyen senin arkandan ağlayan ve seni gerçekten seven o meleğe kıyabilirmisin? Tırnağına zarar gelse dayanabilirmisin? Hayır deil mi? O karnındaki ne peki? O karnındaki şuan senin ne hissettiğini bile hisedebiliyorken? Doğduğunda o bebek yüzüne bakıp gülümsediğinde ilk elini tuttuğunda hiç mi utanmayacaksın? Bu vicdan azabını altından nasıl kalkacaksın Bi erkek için? Bunca eziyet veren Bi karaktersiz için kendi ciğerinden olana mı kıyacaksın? Bir sürü kadın var çocuklu olupta boşanan onlardan neyin eksik? Sen bu kadar aciz isin ki çareyi bebeği öldürmekten arıyorsun. Hadi öldürdün, sonra yaşayan bebeğin de öldü eeeeeee? Bi koca içinmiydi tüm bunlar? Sen cidden güçlü olmayı bilmiyorsun ve bu kafaylada hiç Bi b..ka varamazsın. 
tarafından
Boşa dil döküyorsun bu döl israfina
(308 puan) tarafından
Yok ben bu beyin yoksununa dil döküyorum aslında belki aklını başına alır diye. Madem öyle doğursun versin yurda iki çocuğunuda. O da koca koca peşinde koşsun kocası yapamaz bu
tarafından
İnsan çaresiz kalır evet ama ölmesini istiyorum demek nedir cani. ... Sinirlerim tepeme çıktı
(308 puan) tarafından
Allah hiç birimizi şaşırtmasın inşallah. Millet evlat peşinde koşarken, evladı için her türlü pisliğe razıyken, insanlar evladı mutsuz diye kafayı yerken hastane hastane dolaşıp evlat sahibi olmak isteyen varken böyleleri olması gerçekten üzücü
tarafından
Amin canım :( evet öyle
0 oy
tarafından
düzenlendi
Sen varya annelik duygusunu içine oturtamassin bı adam yüzünden evladından mi vazgececeksin 15 gunluktu neler yapıldı bana bir kere demedim niye oldun sen diye ağzıma bile alamiyorm keşke şöyle olsaydı demişsin ya ben şuan o örneği sana veremiyorum bile evlat ya evlat Rabbinin bağış ettiği en güzel şey emanet nasıl olurda i.t.in biri yüzünden oldursem alsam vs dersin tek sen değilsin aldatılan boşanan... Tek başımayim kızımla inan ne zorluklar çekiyorum ama dediğim tek şey iyiki olmus o olmasaymis ben hayata nasıl bağlanacaktim demekki Allah ta sana bu yüzden nasip etmiş Allah seni seviyor demekki kendine gel herkes yarı yolda bırakıyor seni ama sen o meleği bırakırsan Rabbim seni bırakır bu sefer ne yaptım ben diye cokkk başını taşlara vurursun Rabbim kalbine merhamet etsin...

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,201 göst.
29 Mart 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 927 göst.
15 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Eda06 (3,744 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 1,050 göst.
15 Aralık 2018 Aile kategorisinde ikranur'un annesi:) (225 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 2,091 göst.
9 Aralık 2018 Aile kategorisinde ikranur'un annesi:) (225 puan) tarafından soruldu

404,088 soru

12,105,319 cevap

36,425 kullanıcı

...