0 oy
109 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (196 puan) tarafından
Kızlar daha çok taze farkındayım 20 mayısta spinal sezaryen ile doğum yaptım ama hala ağrım var hani kolaydı ya herkes övdü çok basit falan dedi tanıdıklarım valla normal daha kolaymış mecburiyetten sezeryan olmasaydım yine normal doğururdum:( sahiden bu ağrılar geçiyor mu sağ tarafım ağrıyor yataktan kalkamıyorum otururken kaba etlerim ağrıyor tek başıma iki çocuğa bakıyorum Allahtan eşim yanımda :( idrar yaparken yanıyor :( şimdide diyorlar çok zor hala arada ağrır falan korkuyorum canım çok kıymetli değildir ama hep böyle kalacak gibi hissediyorum geçmeyecek gibi :(

7 Cevaplar

0 oy
(196 puan) tarafından
Allah rızası için biri motive yorum atsa bari çok ihtiyacım var :(
(679 puan) tarafından
Aynı senin gibiydim ** geçti azaldi baya
-Reklam-
0 oy
(14 puan) tarafından
benimde öyleydi ilk doğumdu ve henüz 19 yaşındaydım özelikle sırta bir ağrı giriyordu ve nefes alamıyordum 10 15 güne toparlandım çok şükür bol bol yürü hep oturma çünkü hem ödem topar vücudun hem de iyleşmen daha zor olur Rabbim şifa versin yardımcın olsun 
0 oy
tarafından
Normali her zaman en güzeli dememki ya korkmaya başladım bu sezeryandna 
(1,091 puan) tarafından
Hiç korkma bunyeden bünyeye farkediyor ben ki daha önce damar yolu bile actirmamis insanım spinal sezeryan oldum ertesi gün gelip bebeğimle ilgilenmeye başladım banada dediler yok oram tutuldu yok şuram yamuldu bende hiçbirsey olmadı Allah'a şükür sadece oturup kalkarken sızladı 1 haftada tamamen oda geçti yani demek o ki korkma pozitif düşün bazende insanlar naz yapıyor normal zamanda ilgi göremedikleri için bu durumu kullanmaya çalışıyor herkesin söylediğinede inanma
tarafından
Ya bilmiyorum kuzum herkesin yalısı farkli tabiki doğru inşallah Rabbim bütün hamilelere kolay doğumlar nasıp etsin
0 oy
(2,990 puan) tarafından
Canımsınn.. 2 gün daha çekersin ondan sonra rahatlarsin merak etme ama bol bol yürün lazım benim ilk 3 gün aciliydi sonra gayet normale döndüm
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Aynı agrıları bende çektim benim canımda tatlıdır annem götürdü tuvalete falan 1 ay yattım desem yeridir daha çok yeni gülüm 1 aya kalmaz toparlanırsın inşallah benim kaburgama çok bastırmışlar oranın ağrısından soluma dönemezdim 
0 oy
(2,226 puan) tarafından
Benim bir ay oldu daha yeni yeni toplanıyorum 

Gerçekten çok zorduuu

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 62 göst.
18 Kasım 2024 Diğer kategorisinde GSmsl (836 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 54 göst.
0 oy
1 cevap 53 göst.