0 oy
528 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Eşim çocuğumu hergün annesine götürüyor banada demiyor gidelim diye zaten konuşmuyoruz da kaynanam oğlumun doğum günü de surat asmıştı beni hep eşime kötüler beni sevmez ben annemlere gidince hep sıkıntı yapar kendi hergun götürüyor 1yaşında oğlum bana hiç bağlı değil gece gündüz ben bakıyorum ama babasına düşkün peşimden hiç ağlamaz ilk zamanlar sütüm çok azdı mama verdik sonra hepten bıraktı emmedi hiç ondan mı bilmiyorum hiç bana düşkün değil şimdi yine aldı götürdü 1 saat oldu hiç hoşlanmıyorum şu durumdan 

10 Cevaplar

+1 oy
(11,603 puan) tarafından
Benimki de emmedi canım ama bana düşkün yani bunun ne alakası var emme ile 
tarafından
Bilmiyorum ya niye böyle bu çocuk
-Reklam-
0 oy
(11,603 puan) tarafından
Sürekli sürekli izin verme ssnin olmadığın yere çocuğun neden gidiyoe ben bi dakika yanlız bırakmam çocuğumh 
tarafından
Dinlemiyor ki alıp kaçırıyor
0 oy
tarafından
bakmaya gönüllü biri olsa.benimki.de.götürür de bakacak kimse yok.kimse kilini kıpırdamaz bakıcılık yapmayi hicbiri istemez halbuki evlerinde görünce.kayın kayınbaba kaynana var.asla da istemem bakmalarini götürmesini çocuk.soz dinlemez disiplinsiz yetişiyor o sekilde hadi guzel ornek oluyor öğretiyor olsalar ne ala
tarafından
Bakmıyorlar bunlar kız bunların ki ağlayana kadar anca severler biraz işki ağladığında çocukla ilgilenselerdi
tarafından
zaten çekemiyorlar istenmeyen gelindim çocuğumu da.istemiyorlar ama eşime farkli lanse ediyorlar bu yuzden bizim evde de sorunlar cikiyor.oyle her gun gondermem çocuğumu hafta da bir bir iki.saat yeter ben de gitmiyorum 10 yilin sonunda o eve adim.atmak.istemiyorum sofralarunda 1 lokma almak zulüm gibi
tarafından
Aynen en iyisini yapıyon valla
tarafından
bezini cikar istemezler artik :)
0 oy
(211 puan) tarafından
Benım alt katımda kaynim oturuyo dogum yaptım 6 gun sonra tartsma cıktı o gundur konuşmuyoruz esım İlk zmnlar konusuydu sonra onlarda küstü . Bayramda gıdın dedıler o kaynım buyuk bizden asla dedım ben gitmem o zmn kocamla çocuğuma sız gidin dediler cocugum gidemez dedım esımde ıstıyosa gtsın dedım sonuçta onun kndı kararı. Yani demem o ki bnce gönderme yanı ne kadarda babasjda olsa. Benimle konuşmayan cocugumada yaklasmasn. Eşinin nasıl gonlu el verıyo ah bu kocalar
tarafından
İnsan değil ki bu ne desem boş
0 oy
tarafından
Izin verme istemiyorum de 
0 oy
(4,987 puan) tarafından
Benimki hergun babanneyede gitmez esim bensiz biryere de goturmez ona ragmen baba delisi 
0 oy
(13,611 puan) tarafından
Emme ile ilgisi yok bu durumun torunları tabiki götürecek onlar da görecek en doğal hakları
tarafından
Ya benim annem babam görünce niye sıkıntı çıkarıyor ki doğumdan sonra beni kovmuşlardı babamda 3 ay kaldım benim ve çocuğumun masraflarını babam karşıladı annem baktı o çocuğa eşiminde ailesinin de umrunda olmadı karaburuna denize gezmeye gitmişlerdi elbiselerimi toplamaya geldiğimde kaynanam çocuğuma yaptığı şeyi elimden aldı bir bez parçasını bile layık görmedi yinede ben gidip gelmesini sorun etmedim konuşuyorum çocuğumda hep yanlarında ama ayriyeten eşimde her akşam götürüyor  bence hiç hak değil de işte insanlık bizde kalsın
0 oy
(97 puan) tarafından
Enme ile alakası yok kızım 2 yaşına kadar bana düşündü tuvalete gidemiyordum şimdi gece uyandığında bile beni kovuyor babamı istiyorum diyor ailesinin yanına sensiz hergün götürmesi yanlış laftan anlamıyorsa eşin sende götürdüğü saatlerde uyut çocuğu o zaman götüremez
0 oy
(2,015 puan) tarafından
Bence esinle iletisim8nden kaynaklaniyor cocuklar enerjileri hemen kapar sende olumsuz enerji hissediyorsa demekki
tarafından
Ya burnu tıkanıyor serum fizyolojik ve burun aspiratöru kullanıyorum ağrıyor biraz alırken ağlıyor baya ondan mı acaba ama onun iyiliği için yapıyorum tıkalı burunla nefes alamıyor fazla temizleyince ağlıyor ama sonradan çok rahatlıyor yada başka nedir bilmiyorum bana hiç bağlı değil
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Be im oglumda 1 yasında. Babası  yanından gecse onun ıcın aglıyo. Ama cocuklar buyudukce anneye diskin oluyo. Merak etme en cok senı sevecek. 9 yasında oglum var babannesıne gıdınce 2 bulasık yıkasam babam mı yıkattırıyo sana zorla bak dogru soyle dıye benı sıkıstırıyo mesela. Aklı erdıkce sana duskun olacak. 
tarafından
İnşallah canım ya benimki de öyle olur inşallah

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 286 göst.
0 oy
22 cevap 424 göst.
+1 oy
13 cevap 466 göst.
1 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (575 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 384 göst.
30 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Mys-2boys2girls (3,260 puan) tarafından soruldu

411,466 soru

12,386,199 cevap

43,535 kullanıcı

Kategoriler

...