+1 oy
120 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
2 yıl oldu sezaryan olalı ama ne yaptıysam belimdeki ağrı geçmedi kaç defa Dr gittim herhangi birşey çıkmıyor doğumdan sonra oluyor dediler ilaç falan vermişlerdi birkaç egzersiz hareketi gösterdiler falan ama nafile sanki etlerimi biri sıkıyor gibi uzun süre ayakta kalamiyorum napicam kızlar ya sizdede olmuştur mutlaka nasıl geçer valla kendimi iyice yaşlanmış hissediyorum bu ağrı yüzünden

12 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Üşütüyo olabilirmisin canm ya doktorum bana üşütme demişti 
tarafından
Yok canım usutmuyorum aslında doğumdan önce de belim ağrır di ara sıra onunda etkiis olabilir diye düşünüyorum
tarafından
Bi doktora gtsene canm
tarafından
Kaç defa gittim hiçbir şey çıkmıyor Dr lar doğumdan sonra kalıyor geçer dediler ama geçmedi kuzum
tarafından
Bnde belden uyuşturma oldm benm ağrımıyo kuzum ya , çok geçmiş olsn
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Benimde ara sıra oluyir acaba sezeryandan mıdır? 7 ay once  doğum yaotim 
tarafından
Sezaryanda sonra kalıyor kaç Dr gittiysem öyle dedi ilaç falan da fayda etmiyor sezaryanda belden iğne yapıyorlar ya onun etkisi işte ne yaptıysam geçmedi valla
0 oy
(2,084 puan) tarafından
Gel sarılalım 
tarafından
Sarılınca geçer mi ☺️❤️
(2,084 puan) tarafından
Belkii
0 oy
(158 puan) tarafından
4 yıl oldu 2. Sezeryanı yaptım iyice arttı yatağa kendimi zor atıyorum ne tam belim ne sırtım tam ortada anlamadığım bi yerde bende gittim bendede bişey çıkmadı anesteziden sonra olabiliyo bel ağrısı dediler ne zaman geçer onlarda bilmiyo 
tarafından
Aynen valla bende öyleyim geçmiyor diyorlar  kuzum ya inşallah gecerde kurtuluruz şu illetten
0 oy
(2,566 puan) tarafından
Geçmiyor bacımm 4 yıl kadar önce belden uyusturmali bi operasyon geçirdim ondan kalma vardı birde üzerine bu sene sezaryen oldum iyice arttı ağrı çözüm yok maalesef en ufak bi ağır işte ağrı gelip yerleşiyor
tarafından
Tüh kalıcı demekki ayakta duramıyorum uzun süre inan dışarıda yol yürürken dinlene dinlene gidiyorum belimin ağrısından
0 oy
tarafından

İki genel tam baygın oldum bel ağrısı ne bilmiyodum ama bir spinal oldum yani yarım uyuşuk 13 aydır belim felç gibi :ermm:

tarafından
Yaa dogumdan sonra oluyor ne zaman gecicek anlamadım valla
tarafından
İnş biran önce geçer
0 oy
tarafından
Genelmi oldun cnm yoksa yarimmi uyutuldn birde dogumdan snra belini ayagini usutmiycen sen acikmi gezdn sıkımı gyndn
tarafından
Genel değildi kuzum genel yapmıyorlar zaten çok zor bir durumda kalmadigin sürece  temmuzda doğum yapmifim hava sıcak diye biraz açık gezdim ondan olabilir mi hatta hemşireler çorap kalın bisiy giy demesine rağmen giymedim sıcağa gelemiyorim diye
tarafından
Ay cnm keske gyseydin ben hep gydim insallah agrilarin gecer ya
tarafından
Keşke valla bilemedim Saol kuzum ❤️
0 oy
(1,160 puan) tarafından
Benimde aynı şekilde doğumdan önce böyle bir durum yokktu regl zamanı hafif olurdu ama doğumdan sonra sürekli bir bel ağrım var gece uyurken bile ağrım oluyor artık böyle doğum çok güzel ama kadında cokk hasar bırakıyor 
tarafından
Aynen canım doğumdan sonra ağrı gitmiyor denemediğim şey kalmadı ama yok ağrı sabit yerdedw değil geziyor sırtımda
0 oy
(122,569 puan) tarafından
hacamat yaptir    
tarafından
Hacamat ne ki bilmiyorum ben
0 oy
tarafından
Bel ağrısı kiks wbenim kadar çekmemişti hergalde .  Özel dr a gittim emzirdigim için hicbirsey yapamayız dediler ameliyat bile kurtarmaz demişti .. bana sıcak su torbası önermişti gund euc defa 15 dakika ağrıyan bölgeye sıcak su torbasi yok üşütme dedi o kadar çok işe yaradı ki anlatamam send etap ilaca falan hiç gerek kalmadı çok şükür 
tarafından
Yaa geçti mi peki şuan canım bende deniyim
tarafından
Evet geçti ama tamamen değil ağır iş yaotigim zaman uyuyamiyirum ağrısından ama normal günlerimde çok şükür ağrı yok
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Benim de 2 sene oldu ağrı falan çekmedim hiç anestezi doktoru çok önemli bu dogumda iğneyi yapma şekli aldırdığı pozisyon çok önemli 
tarafından
Bilemiyorum kuzum ya pozisyon olmasi gerektiği gibiydi ama yanlış mı oldu bilemedim
0 oy
(159 puan) tarafından
Benim olmuştu canım iki yaşına kadar ara ara ama geçti artık sonra sonra geçiyor 
tarafından
İnşallah geçer canım valla çok zor

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 88 göst.
14 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hirammm (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 109 göst.
7 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Deflin (544 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 72 göst.
27 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Sirac_23 (1,122 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 104 göst.
22 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hosmerim (2,938 puan) tarafından soruldu

404,442 soru

12,116,102 cevap

36,461 kullanıcı

...