0 oy
185 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (273 puan) tarafından

Kızlar 5 kilo sütümü kaynattim daha  çok  sıcak. Her seferinde bir  hata yapıyorum. Bebegime de yedirecem bende yiyecem bana güzel.bir tarif yazabilecek olan var mıdır. Ayrıntılı lütfen:)) şimdiden teşekkürler 

5 Cevaplar

+1 oy
(2,987 puan) tarafından
Canımsın .. sütun sicakken cam kavanoza doldur küçücük kavanozlara sonra maya kıvamına gelince yoğurdunu biraz süt ile çırp içine yeteri miktarda koy üzerine peçete koy kapağını sadece üzerine koy tam kapatma sonra sofra bez fark etmez güzelce sar 5 6 saat dışarda kalsın sonra 1 gün boyunca dolapta kalsın hiç kaşık sürme 1 gün kaldıktan sonra bak taş gibi yoğurdun olur ama kesinlikle sabırsızlanip kaşık sürme yoksa cıvık ve sulu olur ben hep bu şekilde yaparım taş gibi olur kavonzu ters çevir düşmez 
tarafından
Şeker__ yorumların güzel kaçtır karşıma çıkıyorsun uzun uzun açıklayıcı yazıyorsun:)
(2,987 puan) tarafından
Sagol canım bazılarına da ters geliyor arada atisiyoruz :)
tarafından
Olcak okadar:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bnde beklim  yapıyorum ama güzel olmuyor :)
0 oy
(183 puan) tarafından
Sert sert olsun istiyorsanız ılık- soğuk olması gerek hava sıcak olduğu için. Başka püf noktası varsa ben de öğrenmek isterim:)
0 oy
(453 puan) tarafından
Ilıyınca iki yemek kaşığı mayasını koyuyorum iki tür karıştırıyorum,sofra beziyle üstünü örtuyorum , sofra bezinin üstünden kapağını kapatıyorum ki sulanmasın .☺️sabah da dolaba kapağı açık şekilde koyuyorum kalıp kalıp oluyor 
0 oy
(13,944 puan) tarafından
Serçe parmağını içinde salla biraz iliktan biraz sıcak olsun ben ayranla mayaliyorum en az 4 saat sarılı duruyor

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 211 göst.
+2 oy
13 cevap 613 göst.
19 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selin&& (1,298 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 274 göst.
29 Eylül 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 136 göst.
18 Temmuz 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde 34513451 (99 puan) tarafından soruldu

412,714 soru

12,425,929 cevap

45,484 kullanıcı

Kategoriler

...