0 oy
351 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (122 puan) tarafından
Hepimiz evliliğinde olan bir sorunu anlatıp dertleselim mi??

Önce ben başlayayım o zaman. Biz evleneli daha bir yıl olmadı. Sanırım evliliğimiz daha tam oturmadığından dolayı bir takım SORUNLAR yaşıyoruz. En taze olan problemimizden bahsedeyim biraz. Ben eşimden her ay düzenli olarak bana bir miktar para vermesini istiyorum fakat kendisi de bir ihtiyacın olduğun zaman bana söyle halledelim diyor.Buda bana saçma geliyor.Böyle olduğunda benim İçin gerekli olan şey onun için gereksiz olabiliyor. Sizin yaşadığınız problemler neler merak ettim.

13 Cevaplar

+2 oy
(1,453 puan) tarafından
Bende 5 senedir evliyim asla çocuklarına karşı ilgisi yok ve gezmeyi hiç sevmez başkasına basit gelebilir belki ama insan dört duvar arasında cocukla bunalıyo malesef
(122 puan) tarafından
Of evet doğru sıkıcı oluyor benim eşimde çok sevmez ben zorla götürünce de zevkli olmuyor ki benim zorumla yaniiii
tarafından
Hiç de basit değil. Seninle aynıyız bunalmamak elde değil.
(1,453 puan) tarafından
Aynen zorlayınca da insanın hevesi olmuyor
tarafından
Zor mor yok bizle çıkmadığı gibi çıkmamıza da izin vermiyor. Bizi bıraksın kendi halimize o da yeter... Midem bulanıyor artık bu adamdan
-Reklam-
+1 oy
(1,953 puan) tarafından
Ben kocamin yüzünü göremiyorum sabah 4 te gidiyor akşam 11 12 xe geliyor dükkanımiz var orda calisiyor oğluma tuvalete eğitimini bir turlu veremedim sürekli evdeyiz 100 milyar borcumuz var evde doğru düzgün yicek bisi uok Ama Allahima binlerce kez şükürler olsun ailemin sagligi yerinde benim sağlığım yerinde Rabbım bulamayacağımiz dertler vermesin 
0 oy
(2,572 puan) tarafından
İlla ki sizin sıkıntidan olan durumlar vardır canım yani maddi yönden. Bizde de genelde tartışma onun tablet telefonla çok uğraşması oluyor
(122 puan) tarafından
O bizde de var oyun bağımlısı bu erkekleerrr :D
(2,572 puan) tarafından
Aynen maalesef beni hiç duymuyor ben de başlıyorum laf saymaya
0 oy
(22,831 puan) tarafından
Derdim yok şükür evliliğimle ilgili 7 yıl oldu oturmuş artık sizinkide belli bi zaman sonra düzelir canım ancak
(122 puan) tarafından
İnşallah ya bazen pişman oluyorum evlendiğime sonra diyorum iyiki evlendim bi tuhafım galiba
(22,831 puan) tarafından
Annem hep der evlilik trene benzer inişler çıkışlar olur en sonunda rayına oturur diye ondandır canım
0 oy
(14,725 puan) tarafından
Evlendigimiz ilk zaman her şey sorundu benim giyimim onun sürekli koye ailesinin yanına gidip bana bi gününü ayirmamasi bisi alsam parayı nerden buldun diye sorması sonra sonra düzeldi şimdi bazen telefonla çok oynuyon diye kiziyodum onu da atladık yeni dogum yapınca yeni gündemimiz bebis :) 
(122 puan) tarafından
Ay inşallah bizimkide düzelir başta anlattıkların şuan bizimkine çok benziyor ben de gebeyim inşallah bebeğimle düzelir Allahım herkese huzur mutluluk versin inşallah
(14,725 puan) tarafından
Ben bi ara küs gittim ondan sonra düzeldi 3 yıl bebek istemedik küsüp baristiktan sonra adam akıllı oturup konuştuk ondan sonra problemler kalktı bizim sorunumuz iletisimsizlikti
0 oy
tarafından
Canım 4 yıllık evliyim her evlilikte oluyor ne çatışmalar yaşadık ne kavgalar yaşadık yani herşey geldi geçti tabiki illaki kavgalar ilki gibi olmasada oluyor ama bunlar geçer aşk baki kalır :)))
0 oy
tarafından

2 ay sonra 6 yilimiz dolck

Dusundm de aklima bisy gelmedi

Sadce altn yapyrm da bi 10.000 lazm onu koparablrsm guzel olur

0 oy
(858 puan) tarafından
5 yıllık evliyim çok sorunlar yaşadık herşeyi atlattık çok şükür Allah'a her yönden çok iyidir ama ben gezmeyi coooook severim esde hayatta sevmez asla tek cikipta gezemez hep evin içindedir benim gezmeme karışmaz ben isterim aile olup beraber gidelim gezelim sadece çocukla gezmekten zevk alamaz oldum bu konuyu asabilsek herşey 4 4 luk olacak a malesef başkalarına çok basit geliyor sana karismiyormus işte diye mesela geçen sene oğlumla uçağa binip Antalyaya bile gittik tatile akrabalar vardı ama ben eşimde olsun istiyorum :((
0 oy
(627 puan) tarafından
normalde aile sorunlarımı paylaşmayı sevmem ama bıktım artık eşim tek çocuk kayınvaşidem ve kayınpederim ayrı kayınvalidem bizimke yaşıyo o kadar işgüzar ki işine nasıl geldiyse öyle davranıyo ve ben bıktım artık evlerimiz daha önce ayrıydı ama kadın tek başına doğru düzgün geliri yok bizinde geliriniz doğru düzgün yok ama vicdanım ev vermedi evleri birleştirdik ama bıktım yeni doğum yaptım 12 gün oluyo ben mi loğusayım omu belli değil her gelin kaynana arasında olur gelinler bazen abartır ama vallahi ben daha çok sakin karşılıyorum eşim bana bağırsa kızsa beni dövse o kadar çok mutlu olacak ki anlatamam artık bıktımmmmm
0 oy
(7,117 puan) tarafından
Okumaya geldim canım, sorunumuz yok çok şükür. Haklısın sen.
0 oy
(2,530 puan) tarafından

Valla saolsun bnm ki verr ama bizimde  2 snee olck temmuz da bizimde bebek durmaz iş görürüm evde olunca. Bakmz deli eder sonra söylenir yapmadın etmedin die bnde ona :D

0 oy
tarafından
Ben de 1.3 yıllık evliyim . Eşim her isteğimi yapar ama geleceğe yönelik çok pilan yapar çok fazla çalışır anı kaçırırız bugünü kaybederiz bende kızıyorum biraz da bugün için yaşayalım diye tam bir işkolik çalışması iyi ama fazlası iyi değil 
tarafından
Sürekli birikim yapmak ister biraz fazla tutumlu benim aksime
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Paravermeyen eş zordur canım Alkah razı olsun eşim o konuda hiç bişey demez bana ama bi kotu huyu varsa o da küsmesi küserse el gibi yabancı gibi davranıyor.

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 307 göst.
12 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde Cnblt (2,374 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 420 göst.
19 Mayıs 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Meral ocakdan (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 350 göst.
15 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Su1880 (198 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 274 göst.
14 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Meral ocakdan (32 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,464,716 soru

24,006,230 cevap

327,588 kullanıcı

...