Arkadaşlar lohusayim 6 günlük. Zor geçiyor coook. Dertleşelim yaaa. Normal doğumda çok zor ya. Dikişler vs borcok şey zorluyor beni.
Dikişim yanıyor kurulayinca
Uzanmaktan kalkınca bir süre yuruyemiyorum rahmin ağrıyor
Gebelik urtikeri yani karın kasintim var kanatana kadar kasiniyor
Normlmidir ya. Aklımi kullnamiyorum çok kere
Sakin ol canım bunlar geçici. Bir iki haftaya kadar normale döner
Canım, İnanki çok ağır geçiyor. Popom da zonkluyor. Nirmlmi bilmiyrum yaaaa hep aglyasim geliyor. Bu sabah hıçkıra hıçkıra yarım saat aralıksız ağladım. Hep göz yaşım tetikte bekliyr
Evet, hepimiz aynı şeyleri yaşadık günlerce ağlamıştım hem de nedensiz
Sadece kendini üzme, bol su iç bebeğin uyudukca bol bol dinlen ki sütün olsun
Çok zor zamanlar. 3 defa normal doğum yaptım ilk ve 3. Doğumum zor geçti ve baya dikişim vardı. 3. Doğum da rahmim düşecek gibi hissediyordum öyle bir ağrıydı.
Sürekli dinlen. Geçmiş olsun canım.
Destek olun lütfen, dayanamıyorum psikolojik olark. Sürekli derdimi anlatıp normal olup olmadığını sorasim geliyir. Agliyrum surekli
Canım normal bu günler geçecek. Yardım edecek kimsen var mı. Bebeğin uyurken sende uyu dinlen sana iyi gelecek şeyler yap. Çay koy eşinle sohbet et belki iyi gelir.
Huzurlu ortam oluşturmaya çalış. Geçici zaten bunu sende biliyorsun.
Her doğumun kendine göre zorlukları var . Ben 2 kere sezeryan oldum . Zor günler atlattım. Zaman tek ilaç. Biraz daha dayan geçer elbet
İlk dogumumda zordu ama meğer oda zor degilmis. Bunda perişan hale girdim
Maalesef anne olmak kolay değil. Ben günleri sayiyordum 2.cocukta . Zaman çabuk geçsin diye dua ediyordum. Uykusuzluk ve yorgunluk ağır gelmişti. Suan 21 aylik olmak üzere, rahatladım artık. Alıştım daha doğrusu
Bnde şuan sürekli zamn geçsin diye dua edip sabır etmeye çalışıyorum. Okadar çok yerim agriyorki. En azından tek olmadığımı goruyorum sayenizde yalnız hissetmiyirum
Benim oğlum sezeryan ikinci sezeryan daha zor diyolar öyle mi gerçekten
Aynıydı bana göre. Bide arasında 7 yas var 2 çocuğumun. Boş gebelik ve düşük yaşadığım için geç hamile kaldım ikinciye .
sezaryen oldum, o yüzden normal doğum ağrıları nasıl olur bilmiyorum. benim lohusalığım 14 günden sonra başlamıştı, bebeğim küvezdeydi o sezaryanlı halimle her gün hastaneye koştum geldim, koltuk tepelerinde uyudum. eve geldim süt sağdım yine hastaneye gittim.
sadece karnım çok ağrıyordu onu hatırlıyorum, eşim yollardaki çukurlara girmemek için 20yle falan gidiyordu, çukuru girince karnım ağrıyordu 🤦🏼♀️
14 günüm ağlamakla geçti.
sonra bebeğime kavuştum, ağlamadım mı yine ağladım. gerçekten anormal bir dönemmiş lohusalık. bu dönemde de kadının gerçekten desteğe ihtiyacı var.
emin ol senin de geçecek, şu an geçmeyecek gibi geliyor.
Teşekkür ederim desteğin için. Asla ağrılarım yanmalar yuruyememe rahim ağrısı birçok derdim. Var hepsinin gece evine dahi inanmiyorum. İnancım kalmadı
Urtikeri.bilmiyorum. ama geri kalanlar normal. Elinden geldigince dinlenmen gerekli. Her fırsatta yat uyumaya çalış. Lohusalık hakikaten zor bişey. Şimdi herşey sana karanlık kasvetli gelir. Zamanla hayat eski renklerine kavuşacak. Bebeğini bol bol op sarıl. Kucağına al. Ve dinlen. En önemlisi bunlar. 2. Çocuğun da varsa bebiş uyuduğu zaman onunla da oyna ilgilen bol bol 2 haftaya baya toparlamis olursun Allah'ın izniyle
İnşallah dedigniz gibi olur. Perişan olmuşum. Ürtiker de karın kaşıntısı ve kıpkırmızı mahfolmus durumda. Çökmüş bir haldeyim. Ve iyilesecegime olan inancım kalmadı resmen
Kız dur daha bi. Daha çok yeni. İyilesmeyip de napacaksin😃 tabii ki iyileşeceksin Allah'ın izniyle. Bu düşünceler hep hormonlardan. Lohusalık böyle bişey. Sen gececegini bil yeter.
İnşallah. Sabır göstermek TE okadar zor ki
1,489,763 soru
24,348,549 cevap
346,378 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın