0 oy
226 göst.
Diğer kategorisinde (4,758 puan) tarafından
2 gündür aralıklı oruç diyetindeyim gayet dayanılabilir 8 aylık kızım var emziriyorum ona rağmen bence bir çok diyete göre kolay daha iyi herşeyi yiyebilirsiniz dozunda tabi ama nr kadar sağlıklı şeyler içip yerseniz daha olumlu sonuç alırsınız 2 haftada 15 kg ya kadar veren var bu şekilde hiç kilo veremeyen biri bile verebilir 8 saat yersin isteğin şeyleri 8 saat sonra sadece su, bitki çayı ve şekersiz kahve ile duracaksın diğer güne kadar benimle yapmak isteyen var mı varsa özelden yazsın insan birlikte yapınca motive oluyor 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne yapıyorsun yaz bakam sütümü kesmesin mi
(4,758 puan) tarafından
Bebeğin kaç aylık kuzum netten bak araştır daha anlaşılır olur senın için youtu.be de bir kız var çok güzel anlatmış nasıl oluyor tüm gün neler yapılır yenilir diye dur ekran görüntüsü alıp atacağım onuda izle o kadın 40kya yakın vermiş 6 ayda
tarafından
22 ekim 7 aylık
(4,758 puan) tarafından
Ek gldaya geçtiysen yapabilirsin zaten bir şey yeme saatlerini sen belirsin 8 saat yiyip 16 saat hiç bir şey yemeyeceksin sadece sıvı bitki çayı şekersiz çay kahve soda bu çeşit
-Reklam-
0 oy
tarafından
ben oyle yapiorum canim :) 
(4,758 puan) tarafından
Değil mi tatlım sen kaç kilo vermiştin bu şekilde kuzu
tarafından
martin 2 sinden beri 7 kilo .
(920 puan) tarafından
Zelal cnm sn istediğini yiyerej mi 7 kilo verdin
(4,758 puan) tarafından
Değil mi tatlım sen kaç kilo vermiştin bu şekilde kuzu iyi vermişsin canım herşeyi yiyor muydun
tarafından
valla ymedim desem yalan olur : D ekmek makarna pilav yemiorum ama. bide cok abur cubur
0 oy
tarafından
Nasil sen değişik anlatmış sin bilemedim nasil oluyoo
0 oy
(3,267 puan) tarafından
Ben diyetteyim açıkçası aralıklı oruç insülin direncine de iyi geliyormuş. Bende yapmak istedim ama bilgim yok pek. Yapalım istersen. Ne zaman yiyip ne zaman aç kalıyorsun yaz bana 
(4,758 puan) tarafından
Özelden yaz saati ayarlarız sana canım

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 1,103 göst.
0 oy
4 cevap 138 göst.
19 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 505 göst.
28 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde ❤️Asmin Deroş❤️ (4,758 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 87 göst.

412,018 soru

12,403,296 cevap

44,519 kullanıcı

Kategoriler

...