0 oy
898 göst.
Diğer kategorisinde (238 puan) tarafından
Ninni açıyorum sallıyorum uyuması için uyutma diyo gece uyur diyo müzikte uyuyo sesi duyuyo mu diye soruyo bana allahim ben nereye gidim bu kadın ne kadar cahil

28 Cevaplar

0 oy
(1,450 puan) tarafından
Bence sen biraz sorunlu bi tipsin kadın ne yapsa yaranamaz en mantıklı çözüm evleri ayırın yoksa bu isin sonu pek iyi değil. 

Dipnot; kaynanana üzüldüm. 
(238 puan) tarafından
Yav beynine sıçtığım kadının bana bir yardımı yok çenesi de susmuyo
tarafından
O nasıl küfür ya sen bir kadinsn hersydn önce bir kız çocuğu yetistryosb
-Reklam-
0 oy
(1,846 puan) tarafından
İnşallah kendin gibi bir gelinin olur
0 oy
(3,599 puan) tarafından
Ayy sen yinemi kaynana postu açtın yaa
(238 puan) tarafından
He actim
(3,599 puan) tarafından
iyi yaptın kimin beyni var yok belli oldu
(238 puan) tarafından
Belli canım senin beyninle yaşıyoruz zaten
(3,599 puan) tarafından
Valla bı beyinle yasasyadin böyle şeyler yapmazdın ama
0 oy
(1,391 puan) tarafından
Yorum yapmicaktım ama tutamadım kendimi. İmkanın varsa lütfen bi psikoloğa fln git lütfen. Tamam belki anlattığın gibi biridir kayınvaliden belki daha beterdir belki de senin düşündüğünden çok daha masumdur ama sen kafayı fena takmışsın kadına. Hiç mi işin gücün yok varın yoğun kadın olmuş. Hayır anlamadığım senin bukdr rahatsız oldğunu istmedğini bldği halde eşin nasıl sizi aynı ortamda tutmaya devam ediyor. Sen devmlı olarak kayınvaliden üstüne plan yapar bşeyler kurgular olmşsun. İnan mutlu olamama sebebin bu. Eğer onun yptklarını kafaya takmasan kendi kndine, eşinle, bebeğinle mutlu olmaya çalışsan yaptıklarını görmezden gelirsin. Bence psikolojik olarak kendini toparlaman lazım. Bebeğine yazık
0 oy
(1,294 puan) tarafından
Ay ne desem bilemedim kadın cahil ama kendi doğrusunu yapmaya çalışıyor her seferinde o da belki iyiliğin içindir ama bak senin de kızın var Allah sana öyle bir damat verir ki feleğin şaşar inşallah düzelir diye dua et ölmesi için değil o da bi anne ve kocanın annesi her halukarda kocanı o büyütmüş yetiştirmiş kocanı seviyorsan annesine saygı duymak zorundasın 
0 oy
(10,890 puan) tarafından
Keşke sende beyin olsaymiş
0 oy
(14,024 puan) tarafından
Üslubun berbat. Gelenekselde tüm bizden yaşça büyük valideler bu yapıda. Yapmayın Allah aşkına 
0 oy
(182 puan) tarafından
Hiç üşenmedim bütün postlarına tek tek baktım sen 70 yaşındaki kadın için cahil diyorsun ama sen bu yaşta cahil kalmışsın be kızım. Bir postunda kocam bilmem kaç günlük nebeğimle bemi annenlere git diyerek kovdu yazmışsın diperinde de 25 günlük bebeğim var 2.yi ne zman yapmalıyım yazmışsın. Sen daha birinci bebeğin için otoriteni sağlayamamışsın 2. Senin neyine. Kaynanam beneğimi seviyor diyorsun illa sevecek o tatlı heyecan bir daha gelir mi sevmek onunda hakkı. Çok kötü kalpli bir insansın kaynananın ölmesi için buradan dua bile istemişsin. Yaşattığını yaşamadan ölmez insan oğlu. Semçnde elbet ektiğini biçiyorsun. Yazık sana saygısız
tarafından
Artım bitms al sana ++++ bende okudum güldüm eglendm uycam

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 542 göst.
10 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Betulnsa (404 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 120 göst.
16 Ocak 2025 Diğer kategorisinde 2801 (855 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,413 göst.
0 oy