0 oy
475 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (514 puan) tarafından
Kizlar merhaba kizim 4 aylik oldu. İki gun once bebek mevludunu yaptim. Ailem dogunca hediye yapmadi mevlutte yapacagiz dediler mevluttede bir tane ceyrek yaptilar. Abimin kizina bir yarim bir ceyrek yaptilar yengemede yaptilar. Guya paralari yetmemis ama iki ay sonraya tatil plani yapiyorlar? Abime bn yarim taktim o bana ceyrek takti tabi 2 sene onceydi ozman altin daha ucuzdu ama bu mu hak olan? 

7 Cevaplar

0 oy
(8,532 puan) tarafından
Bence hak değil. 
-Reklam-
0 oy
(7,220 puan) tarafından
Biraz yüzünü as anlasınlar ayıp etmişler benim kızıma bi yakınım çeyrek getirdi şimdi Eylül'de düğünleri var bende götürüp geri ona takacağım bu işler böyle olur
0 oy
(316 puan) tarafından
Ah cnm ah..bizimkilerde öyle birde baana normal mis.gibi söylediler..kızıma küçük bir küpe taktılar .kardeşimin çocuğun hem beşiğini hemde çeyrek altın takmışlar..hmde açıklaması şu onlar daha çok geliyo hakkettiler dedi annem..insan.ne derki kirilmasiyla kaliyo öyle .
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Yani bizde ilk olarak herkese eşit takılır. Her çocuğa aynı şey yapılır. İkincisi de çeyrek taktiysan çeyrek gelir. Yarım taktiysan yarım gelir. İster o sırada öyle olmasın ister olsun. Ne taktiysan o gelir
0 oy
(4,385 puan) tarafından
abimde bebeğime tam altin takti. ben birsey takmadım. benden bir beklentisi de yok 
(694 puan) tarafından
Ben abimde 250 getirdi bide öğretmen kendi çocukları dogdu eşim o ara işsizdi takmasın demişti anneme takmadım bende bazen konu açılınca sen bişey takmadın diyo eşi hala bekliyor :) nah götürürüm dügünümde tatile gittiler müstahak
(4,385 puan) tarafından
abin demis diyecegini boşver:)))
(694 puan) tarafından
Abim diyo kız bişey takmadın diye kılıbık teki
(4,385 puan) tarafından
ha pardon;Ddd
0 oy
(721 puan) tarafından
Birincisi adaletsizlikler var ona ne yapıldıysa sana da o yapılmasi lazım ikincisi altın o zamana göre de o zaman pahalıydı simdidye göre de şimdi pahalı yani. Seni üzmek istemem ama sanırım ayrımcılık var arada sana gelince para yetmedi ama iki ay sonrasına tatil planı
(514 puan) tarafından
İlk firsatta yapacagiz dedile
(721 puan) tarafından
O fırsatlar hiç gelmez emin ol
(514 puan) tarafından
Ben yegenin.olacagini ogrendim durumum yoktu heray az az koydum biriktirdim onlarda oyle yapabilirlerdi
(514 puan) tarafından
Ayrimcilik zaten her konuda var. Abimin kizini daha cok benimsiyorlar bizim diyolar benimkini el gibi goruyolar o esinin tarafinin diyolar
0 oy
tarafından
Yapsalar iyi olur ama yapmadılar diye de gönül koymak olmaz canım

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 508 göst.
28 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Yarin (122 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 2,414 göst.
10 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Poyraz_Mira (1,434 puan) tarafından soruldu
+3 oy
29 cevap 1,298 göst.