0 oy
135 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,622 puan) tarafından
6 yaşında oğlum var şimdi öksürük tuttu bı ötüyor resmen oksururken.doktora da gittik bugün geniz akıntısı varmış ondan öksürük yaparmış bal yedirdim şimdi şu içiyorum.surekli saat kaç oldu çocuk oksurmekten uyuyamadi 3 aylık bebeğim da o da onun sesine uyanıyor eşim yok gece çalışıyor 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevaplar

0 oy
(817 puan) tarafından
Geçmiş olsun cnam pekemze lımon damlat içir, ayagına ve göğsüne vikis sürebilirsin sıcak tutar yumuşatr. Zencefilli süt yap ılık içir balada zencefıl katarak içirebılrsın. Benım bıldiğim hızlı etkılı olanlar bunlar geçmiş olsun ha bıde öksürmekten nefesı daralabılır bunun ıcınde kaynar suya vıkıs koy nemlensın ev nefesını açr baş agrısınada ıyı gelir rahat uyur
(1,622 puan) tarafından
Süt yok şuan maalesef viikis de yok ıhlamur yaptım şimdi onu icirmye çalışıyorum
-Reklam-
0 oy
(1,563 puan) tarafından
Pekmezle tereyağı içir karıştırıp yada pekmezi şerbet gibi karıştırır sıcak suyla ılit içir canım geçmiş olsun başını yüksekte yatır geniz akıntısı varsa 
(1,622 puan) tarafından
Geniz akintisi var aynen zaten uyuyamiyor kalktı çocuk dolanıyor evin içinde
(1,563 puan) tarafından
Ya kıyamam kuzum başını yükseltip yatır canım daha rahat eder benim kizimdada öyle olmuştu 8 aylıkken ben öyle yaptım 6 yaş tecrübem yok ama geniz akintisina iyi geldiğini biliyirum bende olduğunda bene öyle yapıyorum yanlış bilgi vermeyim yinede
0 oy
(5,949 puan) tarafından
Cnm pekmez bide azıcık içine yağ koy azıcık ısıt soğuk olmasın iki üç kaşık yedir biraz su içsin direk uyusun Allah'ın izniyle. Göğsünün yumuşaması için ballı zencefili sütte icirebikirsin
(1,622 puan) tarafından
Teşekkürler
0 oy
(198 puan) tarafından
Bi soğan ı ikiye böl tuz at içine yanı başına koy geçer hiçbişey kalmaz geçmiş olsun 
(1,622 puan) tarafından
Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 92 göst.
7 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Kelebekbursa16 (726 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 320 göst.
10 Mart 2023 Diğer kategorisinde Hnimasln (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 88 göst.
3 Mart 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,715 puan) tarafından soruldu