esimle her hafta annesigile gideriz.düşük yapiyormusum yeni hamileydim haberim yoktu çise götür oglani dedim.kaynana sordu ne diyor dedi.görümce se çise goturcekmis oglani dedi.neyse goturdu esim.kaynana o.sira gideyim de aliyim elinden dedi.bende duyuyorum hepsini.gitti elinden aldi zaten oğlunun bizimle ilgilenmesini istemez.napiyosun dedim niye babasinin elinden aliyosun cocugu dedim o sira esim geldi ustume yürüdü görümce bagirdi cagirdi.gidin bu evden bi daha gelmeyin o zaman dedi.koskoca insanlarsiniz 10 yil oldu hala ayırma derdindesiniz dedim ayip dedim.görümce de 9 yil oldu bosanali cocugu yok.hadi benle ilgilenmesini istemiyordunuz çocuğuyla da mi ilgilenmesin dedim.ama her hafta ayni mevzu.oğlunu bizden sakinip duruyor.bizimle degil de 18 yaşındaki kaynimla gorjmcemle kaynanamla ilgilensin istiyorlar.gorumcem bir daha onlara hicbisey verme dedi annesine gelmeyin dedi cabuk dedi o da gelmeyin bi daha dedi.esim dovdu tokat atti 5 ay oldu olaya adim atmadim.esinle hergun kotu oluyoruz gitmiyorum dye.oglumla ikisi bi saatlik gorusuyorlar ya da disarda gorusuyoruz hicbsey olmamis gibi cunku yapisiyorlar.adlari ciksin istemiyorlar.o gece esimin dayisigile gittim cocugumla cokca kanamam oldu dusuk yapiyormusum.sabah dr a gittim.hamile.oldgmu öğrendim.gece dayisigile herşeyi anlattim.ailem.burdan alir beni dedim.ama eşini çağırıp eve gönderdiler bsey diyemedm.suan evlerine gitmek.istemiyorum esim her hafta gidelim.istiyor kavga cikiyor akrabalardan gorusursek yeter dyrum istenmedigmz yere.niye gidiyoruz dyrum.evden kovuyor artik biktim ne yapacagimi bilmiyrum.