0 oy
376 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar eşim evde olduğunda Kaynanam geliyor çocuğa bakıyor gibi yapıyor eşim evde olmayınca evime gelmez çocuğa bak desem (yetisemedigimde) bakmaz eşim evdeyken sürekli gelip çocuğa bakıyor gibi yapıyor nereye gitsek (araba onların bizim araba yok ) onlardan eşim ne zamn arabayı almaya inse bnde gidecem diye inatlaşıyor eşim evdeyken sürekli bizde kendi gittiği yere gel kızım gidelim demez ama nereye gitsem gelir neden böyle 

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kendini iyi gösteriyor canm neden olacak
tarafından
Eşimde iyi sanıyor annesini ama bıktım bn
(693 puan) tarafından
Emin ol çoğu seyın farkındalar işlerine gelmiyor anneleri değilmi benimde evladım var ama erkek annesi olursam hayran olduğum kaynana olucam ki arkamdan Allah razı olsun yormadı beni desin bizim gelin annem için heryerde aynı şeyi söyler ne kadar güzel mesela
tarafından
Aslında çok doğru diyorsun düşününce bnmde oğlum var ilerde evlensin kendi kızım gibi davranırım Kaynanam gibi değil
-Reklam-
0 oy
(17,747 puan) tarafından
Sebebi yok. Çünkü o bir kaynana
tarafından
Kaynanada da tam kaynanaa valla kızına karışmaz geline karışması kolay oluyor
0 oy
tarafından
Benim kaynana evine misafir gelsin beni arar nasılsın iyi misin diye sırf milletin gözüne sokmak için hahaha ben alıştım artık eşim de bunun farkında o yüzden takmıyorum  
tarafından
Bnmki aramaz direk gelir altlı üstlü oturuyoruz eşimde anlasa keşke
0 oy
(693 puan) tarafından

Kaynana sonucta:D

tarafından
Kaynanada da tam kaynanaa valla kızına karışmaz geline karışması kolay oluyor
0 oy
(3,267 puan) tarafından
Niyesi mi var kıskanç kendini oğluna iyi göstermeye çalışıyor işte 
tarafından
İyi göstermeye çalışıyor oğlu da ona inanıyor napacam bn
(3,267 puan) tarafından
Hiç entrikaya kafam çalışmaz valla hiç bilmiyorum naparsın
tarafından
Bnde bilmiyorum napacam
0 oy
(20,434 puan) tarafından
Fenalık yapıyo iyi gösteriyo güya oğluna kendini sen bişi dediğinde onu savunsun diye 
tarafından
Kavga ettiğimizde dediğin gibi annesini savunuyor aslında gerçeği kendide biliyor ama
(20,434 puan) tarafından
Kadın bilerek öyle yapıyo
tarafından
Bilerek yapıyor biliyorum ama bn napacam bu Kaynana ile onu bilmiyorum
(20,434 puan) tarafından
Allaha havale et canım
tarafından
Dediğin gibi Allah'a havale ediyorum cnm
0 oy
(22,071 puan) tarafından
Sinsi oldugu belli iste knkis 
tarafından
Hemde ne sinsi ömrümü yedi bitirdi
0 oy
(3,833 puan) tarafından
Çünkü o bir KAYNANA
tarafından
Cok haklısın cnm hemde tam kaynana
0 oy
tarafından
Yardımcı oluyor gibi göstermeye çalışıyor, sizi yalnız bırakmamak için heryere muhtemelen geliyor. Eşin de annesini tanıyor olmalı farkında olmadığını hiç sanmıyorum, kimse bu kadar saf değil. Neden heryere gelmek istiyorsun eşimle gideceğim anne bu sefer diyemiyorsa eşin de dünden razı demektir. Almayın arabalarını kendiniz çıkın gezin. Arabasız da gezilebilir.
tarafından
Aynı anlattığın gibi eşimde dünden razı da anlamamazliktwn geliyor bu arada eşim otobüs e asla bindirmiyor yürüyüş yapalım diyorum eşime yapmıyor
tarafından
Neden otobüse bindirmiyor? O kadar kıskançsa taksi tutsun, araba alsın :) valla eşinin işine geliyor. Sorun kaynanandan çok eşinde malesef.
tarafından
Haklısın cnm Bnde eşimde sorun olduğunu biliyorum ama düzeltemiyorim
0 oy
(917 puan) tarafından
Oğlunun gözünde kendini iyi ediyor ondan klasik kaynana
tarafından
Kaynana da tam kaynanaa
(917 puan) tarafından
Evet tehlikeli cinsten hemde
tarafından
Aynen
0 oy
(872 puan) tarafından
Eşini kıskanıyor senden. Ve hala da annesiz yapmazsınız diye düşünmesini istiyor ve kendini iyi göstermeye çalışıyor. Bence var ya. Ya hiç karışmasın yada sana gerçekten yardim lazım olduğunda gelsin yardim etsin. Bizimkiler de eşim geldi mi buradalar. Evlenmeden önce eşim ayda yilda bir arıyordu ve işinden dolayı başka şehirlerde yaşıyordu, kendi evi olduğu şehire döndüğü zaman annesi babası köyden hiç gelmiyorlardı. Evlendi değerlendi. 
0 oy
tarafından
bnmki de yapiyor aynilarini.arabalarını alirsan koleliklerini yapacaksin tum islerini sana gösterirler eşimin ve başkalarının yaninda iyiler kimse olmadi mi.cellat
0 oy
(127,618 puan) tarafından
kaynanalarda mantik bekleme

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 320 göst.
22 Mart 2023 Aile kategorisinde fffilizzz (181 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 476 göst.
16 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,073 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 353 göst.
14 Eylül 2021 Aile kategorisinde Busra_beydogan4195 (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 468 göst.
15 Haziran 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

407,997 soru

12,250,809 cevap

37,136 kullanıcı

...